Aby ste ma hneď nepochopili nejako zle, tak musím povedať, že inteligencia sa dá rozvíjať - správnou životosprávou, trénovaním myslenia, tvrdou prácou, atď.
Tiež to bolo mojím snom vynikať, ale čím viac študujem, tak sa trápim stále väčším počtom problémov a nejak ma to už prestáva baviť. Na jednej strane chcem vyriešiť čo najviac problémov, na druhej strane sa komplikujú ich priority a ani riešenie tých problémov nie je až tak jednoduché. Svoje okolie s týmito problémami samozrejme nezaťažujem a to je možno aj dôvod, prečo toto tu píšem - potrebujem aspoň niečo dostať zo seba, aj keď len ako anonym (taktiež dúfam, že sa tu objaví niekto s podobnými pocitmi).
S problémami nechcem ani vás zaťažovať, ale mám jednu otázku a keď ju zodpoviete, budem rád. ;-)
Keby ste mali schopnosť vyriešiť akýkoľvek problém na svete, aký by to bol? Čím by ste sa zaoberali? Dôležitý je fakt, že niektoré problémy sa riešia aj desiatky rokov, tak preto sa pýtam len na jeden konkrétny. Ďakujem.
PS: Len pre zaujímavosť, teraz napríklad mi napadlo, že táto správa by (okrem iného) mohla byť o pár rokov vystopovaná umelou inteligenciou a cez analýzu textu by mohla byť moja identita ľahko narušená, ale vzhľadom na to, že nie som nejaký výnimočný, tak ma to nemusí trápiť.