Živé sny - bluznenie

Príspevok v téme: Živé sny - bluznenie
katty103

Dobry večer. chcela by som sa spýtať či niekto nemá skúsenosti so živými snami. priateľ má problém ,že zakaždým keď sa mu nieco sníva tak to prežíva tak ,že začne kričať,minule zvalil poháre z poličky ,prípadne "vidí" všade mravce alebo pavúky alebo podobnú háveď a neraz mi ich zabijal po vankúši a je toho kopu kopu..skoro každú noc sa niečo deje ale rano si nič nepamätá.ja ho upokojím pohladkam polazim a spí .vraveli nam ze keď sa večer naje tak sme skusili o 18som mu dala veceru a potom uz nejedol siel spať doslova hladny do23 mu vyhladlo ale nepodlahli sme a vydržal aj tak bluznil tak neviem čo mame skúsiť ? nedávno nam sestra povedala že keď budeme mať miminko tak čo budeme robiť tak odvtedy ma to začalo viac a viac trápiť :-/ Ďakujem za každú cennú radu

katty103

lenže on by mi tu vyvádzal donekonečna asi :-D minule som ho nechala, že kedy to prejde a po 3 minútach ma to prestalo baviť tak som ho aj tak ukľudňovala

Kýčera

Katty, mala by si ho zaukolovať, aby najbližšie vykrikoval čísla športky. Pekne a v kľude mu vysvetlí, že chceš len také, na kt. sa dá chytiť prvá cena, nech je z toho aj dáky úžitok. : D

katty103

nic zásadné čo by mi dalo do života nevykrikuje :-D podľa tohočo sa mu sníva napr:mravce všade su mravce do p... :-D často aj nadáva ..alebo padá všetko padá atď podľa snov neskúšala som sa vypytovat :-)

katty103

no neviem či ho to prejde keďže to ma už dávno že už v puberte niekedy vykrikoval a teraz má 27tak neviem kedy to začne ustupovať teda malo by ...no cez deň je úplne v pohode vyrovnane ,my akčné capiny ani žiadne napinaky nepozerame lebo ja to neznášam a jeho to až tak netaha jedine napinaky pozerá a to zápasy realu :-D no skusim ho zakaždým zobudiť uvidíme

Messje

Nepokojny spanok moze mat nieco s psychikou.Ako funguje pocas dna?Je vyrovnany alebo nervozny?Dokaze ho nieco rychlo rozculit?Nema nejake problemy ktore v sebe potlaca?

Kýčera

Katty, má teraz také obdobie, prejde ho to. Len ho zakaždým zobuď... Ľudia zvyknú zo spánku kričať, smiať sa, hovoriť... Večerať môže aj neskôr, 2-3 hod. pred spánkom, len večera musí byť ľahká. Ešte mu môžeš navariť čaj na dobrý spánok a vytvor kľudnú atmosféru - žiadne filmy akčné,... Dovolená je len romantika.

katty103

aj to som uz skúšala potom uz spal normálne to aj ked ho nezobudim to iba raz max 2x vystraja ale ci z toho ze na druhy deň to je znova ?