Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HIV imunitny system

Shayleen

Mattway ja odmietam homeopaticku liecbu ale nasla som jednu metodu zlozote na vysvetlenie pre vas a to preberiem s mojou lekarkou

lolinka

Je pravda, že ak je množstvo vírusu HIV nedostatočné na infikovanie, imunitný systém sa ho ešte dokáže zbaviť a človek sa nestáva HIV pozitívnym. Za ako dlho ho zlikviduje je ale naozaj ťažká otázka, bežné vírusy zlikviduje náš imunitný systém cca. za týždeň, ale to už je pri chorobách, kde prepukla infekcia, pokiaľ infekcia neprepukne tak je to podľa mňa skorej. Ale neviem na toto odpovedať a neviem či tu niekto bude vedieť, to by vedel asi len lekár zaoberajúci sa touto problematikou.

matway

Shayleen, kdesi v minulých príspevkoch sme sa bavili práve na túto tému HIV, odmietla si ju, ako píše viktória, liečba z iného uhla.
Tú knihu si môžeš aj vygoogliť, je na nete, nemusíš si ju ani kupovať,príjemné čítanie.

viktoriabb

Shayleen prepáč mi nevedela som že nebývaš na Slovensku.. a držím palce na kontrole...ja tú knižku poznám krátko kúpila som si ju prednedávnom a je super určite ti ju odporúčam je to liečenie z troška iného uhla a nie každý tomu uverí ale ja tomu šancu dám nech sa deje čokoľvek. hned si mi napadla že by ti mohla pomôcť ked budeš najbližšie na Sk určite si ju kúp alebo nech ti ju zoženie niekto koho tu máš a pošle do zahraničia.

Shayleen

Ja sa nerozculujem. A co sa tej knihy tyka som 300 km od SK takze ja si myslim ze tu v AT su na tom lepsie ako na SK

Shayleen

Dakujem Viktória uz som to nasla. Ako som uz pisala nabuduci týždeň mam konteolu a opytam sa mojej ona mi bude vediet viacej povedat pretoze ona spolupracuje s lekarmi z DE a USA

viktoriabb

Shayleen kúp si knižku revolúcia v liečení všetkých chorôb tam je všetko o liečbe hiv + všetko o strave ktorá ochorenie zhoršuje užasna kniha