tak ako ? ja si voobec neverim.. nikdy v ziadnej situacii.. citim sa byt skareda ... aj ked mi dajaky chlapec povie ze som pekna tak mu neverim a radsej ho necham.. vzdy si myslim ze nie som pre neho dost dobra a pekna .. ze by sa za mna hanbil ...:(( ja viem ze je to blbe rozmyslanie ale ja to dajak neviem zmenit.. proste to uz mam v hlave ... a som strasne hanbliva ked sa mam rozpravat s cudzimi ludmi.. a to nenormalne .. ale inac som velmi ukecana len s cudzimi ludmi si neviem rady.. hlavne s chlapcami :(( ale ked sa lepsie spozname tak to ide lahsie.. ale taa... co ja viem... dajak mi poradte hlavne s tym sebavedomim..prosiiim.. dakujem vopred ze ste si precitali moj blby problem :))
Ao zvysit sebavedomie?
nikuci :
vobec to neni blbby problem.. prave to iste zazivam aj ja :)
rada by som ti pomohla ale tiez neviem ako :(
a nieste niektore z BA? ak ano tak mi napise na: sebavedomie@gmail.com :)
ja som na tom presne ako Jasna!! :o(...aj ja mam len 1 alebo 2 kamosky a neviem zapadnut do kolektivu :o(...nikde nikdy...nevyzeram o nic horsie od ostatnych tak neviem kde je problem...aj vsetko poziciam ked potrebuju,pomozem v skole ale aj tak som proste pre nich ticha,nudna nicim nezaujimava....a to mam uz 16 rokov :S..no da sa mi nejako pomoct? :((
...mam 26 rokov a este ma to nepreslo,ked mi zvoni telefon v autobuse hned som cervena ako paradajka,nikdy neodpoviem,radsej zrusim hned ako viem kto mi vola.....a pri tom viem ze ani nie som taka skareda,ale to je nieco vo mne co mi neda ist dalej,fuj fuj nechcem to, mi to brani rozvijat sa... som znechutena,chcem nieco s tym robit ale neviem co?????Prosim poradte mi.......som proste zakomplexovana...uz sa hnevam sama na seba,lebo si neviem poradit...poradte mi je daky kurz na zvysenie sebavedomia
no ja mam tie iste problemy...ja si pomaham tym ze v duchu si hovorim, som silna oblubena sebavedoma a nicoho sa nebojim. väcsinou mi to pomaha
BABY JA MAM PRESNE TIE ISTE PROBLEMY.. :-(( ASPON ZE NIE SOM SAMA :))
ked som mala 17 a niekto mi povedal ze som pekna, tiez som mu neverila. musis sa osmelit, ostatni ti neodkusnu z nosa.
príde chvíla a zistíš,že to tak je.Si možno len hanblivá,nič nechceš pokaziť,s každým chceš byť za dobre-taká ostaň,za to ťa budú mať radi!Za to ťa mám rada aj ja!Nemusíš byť modelka,aby si bola oblúbená.Kolko je nádherných žien a nedá sa s nimi rozprávať.A okrem toho,každému sa páči niečo iné,každý máme iný vkus.
ethel dakujem ti velmi pekne, fakt mi to pomohlo :)) dufam ze mas pravdu...
zlatinko,v tomto veku som bola ako ty! Upokojím ťa-prejde to.Ver mi,raz budeš šikovné a velmi oblúbené dievčatko! Už teraz si!