rozhodol som sa ze si pojdem kupit ten canesten na tie bodky ktore mam na vnutornej strane predkozky a aj zvonka... moze to mat nejake neziaduce ucinky??? po akej dobe to zacne ucinkovat??? pomozte prosim
canesten
pokial sa nejedná o kvasinkovú infekciu, čo je vo vašom prípade pravdepodobné, tak canesten vám nepomôže.
mam male biel puapciky an vajciech s ktorych mi virastaju chlpy iba z niektorych amm 15 siu to iba zvetcene zlazy alebo co?
canesten je hlavne na plesnove ochorenia takze neviem ci ti to pomoze ale ma dezinfekcne ucinky takze nejake vedlajsie ucinky by nemali byt ak nie si alergicky na dany tip lieku
helou no ja mam zuzenu predkozku dnes som bol u urologa a predpisal mi mast framykoin...je to antibiotikum takze volne ho nedostat.....po 10 dnoch by sa to malo zlepsit ...noo ale uvidim
canesten som skusal na nieco podobne, nepomohlo.. no zalezi od druhu vyrazky, skusti treba
ahoj dennis tak môj partner ho užíval ale tento prípravok je skôr na nejaké mikozy alebo kvasinky no ja neviem skús možno ti pomôže
alebo si precitaj pribalovy letacik ;)
dennis
mal by si sa opytat v lekarni, tam ti uricte poradia