Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolí kopnutie alebo úder do vagíny?

sportovkyna

Pokial dotycny nema nohu velkosti nohy babiky Barbie, spolahni sa na to, ze ak ta kopne medzi nohy, pocitis to aj na kosti aj na rodidlach. Celkove uz povazujem stale sa tocit okolo tejto temy za zbytocne.

sportovkyna

BTW, aj karate je výborný obranný šport, prinajmenšom sa tam naučíš uhýbať, prevaliť sa, zachytiť či zmierniť úder. Alebo ho zdržať. Alebo ujsť :)

sportovkyna

viktoria4485, ja som robila karate a počas rokov ma tam nikto nekopol, lebo to patrí medzi prvé veci, čo sa tam naučíš chrániť. Je pravdepodobnejšie, že sa udrieš na bicykli alebo pri nejakej inej aktivite, Modrín si pri kontaktných športoch užiješ, ale zásah do lonovej kosti býva ozaj zriedka, potvrdzuje to aj moja rodina, čo robila thajský box.

0vecka

su aj bojove sporty kde sa nerobi fullkontakt tie su relativne bezpecne ale co sa aikida tyka tak to so sebaobranou ma len velmi malo spolocne... uplne nefunkcne az na par situacii .. tie techniky funguju najme tie uchopove ked ta niekto chyti atd ale tie nei vsetky... techniky obrany ked na teba niekto utoci v aikide absolutne zlyhavaju nikomu by som neradil chodit na aikido ak mu ide o sebeobranu...

lolinka

Ak chceš robiť bojové športy, tak choď napr. na aikido kde sa učí sebaobrana, budeš sa vedieť ubrániť ale nikto ťa na tréningu nebude kopať