Ahojte prosim vas o pomoc.. Suvisi to s tym, ze mam 17 a som dievca. Mam nadmerne ochlpenie v oblasti okolo pupku az dole a nad hornou perou... Tam si to trham, ale ono ten porast ide coraz vyssie mam uz jemne cierne chĺpky aj na prsiach je to hrozny pocit, predtym nez sa mi zacnete smiat.. Ja vazne surne potrebujen pomoc mam z toho neskutocne komplexy som na pokraji zufalstva.. Mala som chut ukoncit uz aj svoj zivot kvoli tomuto. Prosim poradte co s tym.. Ďakujem velmi mi pomozete...
Prosim pomozte mi
Moireal, dakujem ti velmi pekne.. Fakt si mi o trochu ponohla, skusim to mydlo aj ten olejcek kupit.Dakujem naozaj, mam stymto fakt velky problem.Pred svojim priatelom sa hanbim vyzliect... Ja si myslim, ze som celkom pekna nemam s tymto problem, mam peknu tvar (hovori mi to vela chalanov a vela ludi) len toto je ten problem.. A cez leto je to este horie :(..
Ja som na nete vypatrala nejake ajurvedske sposoby odstranovania ochlpenia. Maju aj dobre ohlasy, ale to sa normalne neda objednat, lebo sotva dodavaju mimo Indie trebars. Ide o depilacne mydla, gely na permanentne odstranenie ochlpenia a kadejake ine. Clovek uz nevie, ci to nieje vymyslene. Je to napriklad na tejto stranke:www.indiamart.com
A este jedna kde je depilacne mydlo, len sa vraj namydlis a zmijes aj chlpy. Nieje to trvale, ale pride mi to sakra pohodlne oproti uplne inym sposobom.
www.a-n-c.co.uk -tu som dokonca aj pisala, ale odpoved neprisla.
Inak mozem poradit ten olej Jannine, slovensky vyrobok na odstranenie ochlpenia. Slubuje, ze za rok sa odstrania chlpy. Ja to pouzivam od zhruba novembra. Mam spomaleny rast ochlpenia ale je to tam stale. Clovek si to musi proste stale davat. Aby si clovek aspon 6 flasticiek toho oleja kupil.
Na trhu je samozrejme vela pripravkov slubujucich trvale odstranenie ochlpenia, ak sa natru po epilacii. Holenie ten ucinok nici. Ale tento olej ma aspon prirodne zlozenie. Avsak, ci naozaj zmizne ochlpenie, to je tazko povedat. Asi je to individualne, zavisi od zdravotneho stavu. Moze byt problem stitna zlaza, hormony, oblicky, pecen alebo polycysticke vajecniky. Este som citala, ze pravidlne pitie matoveho caju dava doporiadku hormony a pomoze s chlpami. No a vraj dost spolahliva je elektricka ihla, po nej by sa uz ochlpenie nemalo vratit, avsak je dost bolestiva a kazdy chlpok sa robi zvlast, preto je to vhodne hlavne na malu plochu.
Dievca, ja ta uplne chapem, tiez som pre to kolkokrat chcela umriet. Nici to velmi sebavedomie, navyse ak ma clovek skusenost, ze v najblizsom okoli ma jediny taky problem.
Mam56, ja si viem predstavit chciet sa preto zabit skor pre to,ako pre chlapov. To nechapem, ako sa mozu zeny pre chlapov chciet zabijat.:D
Messje :D :D ako sa k tej muche vôbec tak priblížil, asi ho naozaj poznajú :D
mam56
merias jej nohu?Ides jej kupit lodicky?
Mam56 prepáč ale ja sa nestíham čudovať nad tvojimi príspevkami :D ale aspoň sa niekedy aj zasmejem na nich :D
Sú aj také spôsoby odstraňovania chlpov, že ti už potom nikdy nenarastú. Mali by ti to zaplatiť rodičia. Ešte som nepočul, že by sa išiel niekto zasamovraždiť kvôli chlpom, skôr kvôli chlapom:-)
Každý máme nejaké svoje "tiky". Ja sa venujem chovu múch. Nakoľko ma poznajú, tak už predo mnou ani neutekajú. Jedna sa volá Bella a tá druhá Dulcia.
neviem111
nemyslela som teba,ked som isla pisat tvoj prispevok tu este nebol...
Dalmina, je to hormonálna záležitosť. Choď s tým ku gynekológovi alebo endokrinológovi na vyšetrenie.
no ty si jej teda poradil/a,,,naco sa ozyvate,ked neviete poradit.
Mas vela pripravkov na chlpky.V drogerii je od depilacnych kremov po depolacnych paskov,a ked uz,tak aj ziletky su velmi dobre.Len ziletky nad peru nie.S tym by si mohla ku kozmeticke.
Co sa tyka v okoli bradaviek...
Ja si pamatam,na zakladnej skole sme mali spoluziacku,najkrajsia na skole a raz v prezliekarni na telesnu jedna druha spoluziacka hovori...Uaaaaau Martina,ty mas chlpate cicky...bolo to hnusne,ona sa zahanbila a hovori...aj vy to budete mat.Po asi mesiaci nam hovori zase v prezliekarni,uz sa mozte kukat,vytrhala som pinzetou.A bola diskusia...a neboli?Zrazu mala vela kamosiek,Zaujimalo ich to.Vraj nebolelo.Takze tot co si mi pripomenula spred veeeeela rokov.
chod na brigadu a nasetri si na laserove odstranenie. a troska sa daj dokopy, vsak ludia maju horsie problemy v zivote, ked uz z tohoto sa chces zabijat tak neviem co budes robit pri inych zivotnych situaciach.