pavel y si .Vo svojich očiach si určite hodnotený vysoko nad ostatnými.Pokladáš sa určite za múdreho a originálneho.Určite raz dokážeš prijať aj pravdu a možno aj názor niekoho iného.Dovtedy ti držím palce a prajem aby to s tebou ostatný vydržali .
A prečo by to nemalo byť normálne ??? Veď to nie je povinnosť, mať decká ! Ani ja žiadne nechcem, nedám sa dotlačiť spoločnosťou a konvenciami do niečoho, čo je proti mojej vôli. A je mi jedno, čo si kto o tom myslí. Žijem si svoj život, užívam si a nad takýmito hlúpymi článkami sa len smejem :)
Každý si vyberá svoj osud ešte pred vtelením.Je to skúška ktorou má prejsť naša duša aby napredovala!To je zákon reinkarnácie.Ale ty sa budeš tomu stále len čudovať .
Kedy už pochopíte ,že každý človek má právo sa slobodne rozhodnúť.Či to je správne alebo nie si nechajme pre seba .Možno sa tak rozhodla ešte pred narodením.Nie každému je dané.
A preco by to nemalo byt normalne? Stale je dost zien ktore maju deti aj ked na to nemaju vyhovujuce podmienky. Nie kazdy pocituje materinske pudy. Kazdy clovek ma pravo zit si ako chce, a ostatnych do toho nic. :). Je lepsie nemat deti ako byt zlym rodicom,.
Mňa len udivuje postoj ,,,užívať si slobodu ,cestovanie,prácu ,koníčky,,,,To sa dá aj pri deťoch,,
No hlavne keby aj ich mamičky mali takýto názor neviem ako by si užívali svoju slobodu keby taktiež nedostali ani možnosť sa narodiť,,
Je normálne pre ženu nechcieť deti? Lebo ženy zvyčajne po deťoch túžia. Čo si myslieť o ženách, ako ich vnímať, keď takéto túžby či potreby nemajú?