RNG- viete niekto, co je s nim ?

analyn

jeleň , neda mi zareagovat na tvoj prispevok. Pustas sa na tenky lad obvinovanim ludi, ktori naozaj a vo velkom vyskusali brat vyzivove doplnky podla rad Rng. Konkretne moja rodina a vela mojich priatelov. Dlhodobo. Niekolko rokov. Vysledky ktore uvadza Rng sa nedostavili, tazsie choroby si nikto nevyliecil, napokon, ak si poriadne precitas prispevky Rng, zistis, ze aj on ide z choroby do choroby, tiez trpi vysokou nadvahou....... po vyse 20 rocnej liecbe doplnkami.
Som rada, ze mi pomahal zorientovat sa v doplnkoch, som mu za to vdacna. PROBLEM je, ze nechce, ci nevie uvadzat doplnky, ktore sa vzajomne biju a teda cloveka poskodia, moznosti predavkovania doplnkami a tiez jeho agresivita na doktorov- ktori, len tak mimochodom mu zachranili nedavno zivot.

jeleň

Alebo ho to prestalo proste baviť, keď tu na neho každý kydal a všetko mu všetci vyčítali, musím priznať, že RNG išiel až príliš tvrdohlavo proti klasickej medicíne a občas to preháňal, ale ľudia majú slobodnú vôľu, či sa rozhodnú pre doplnky, alternatívu, alebo klasickú medicínu. Ja by som sa vôbec nečudoval, keby sa na to vykašlal, čudujem sa, že mal ešte toľko trpezlivosti. Ľudia si nič nevážia.

0vecka

asi sa predavkoval doplnkami poripade isiel do afriky a ako spravny doplnkar si zobral ginko namiesto ockovania proti malaria ..

moznosti je vela...