prosim pozna niekto tento liek?
ma s nim niekto skusenosti?
vdaka!
Zentel - proti parazitom
keď ti diagnostikovali,tak zrejme aj odporučili terapiu zentelom,nie?
ak sa bojíš, začni s očistou čreva aj takými obyčajnými potravinami,ako je kyslá kapusta, cesnak,cibuľa,mrkva,ľan.semeno,psylium,...
a potom,ako tvrdí HB,na parazity by sa malo ísť najskôr od tých najmenších...propolis je napr. tiež antiparazitárny..
V poriadku, nebudeme asi čakať na Kýčerine otázky, aj keď sú tak podststné, že bez nich je to len také tápanie v tme, aby si chápala tú súvislosť, tak je to ako mať chlieb bez masla...
Začneme asi od piki, zentel nie je opodstatnená téma tvojho problému, ale je to čosi viac, na čo si sa nepýtala. Tak sa opýtam jednoducho, prosím popíš o sebe, popíš, čo ťa v prvom rade trápi, popíš v druhom rade, čo by som mal všerko vedieť o tvojom proble a popíš v trťom rade, ako žiješ, tvoj pohľad na zdravú životosprávu, návyky, zlozvyky. Bude ich určite hromafa, no a ja začnem zákazmi, príkazmi a odporúčaniami.
Podotýkam, že nie som doktor, ani alternatývny poradca, ktorý chce na tebe zarábať.
Matway, Kýčera od začiatku vie, že dievča žiadnu alergiu na candidu NEMÁ!!!
Matway vdaka za ochotu pomoct.
Nechapem len celkom, na ktore otazky mam odpovedat. Kycera sa pytala kto mi to robil a kde. Myslim, ze to vobec nie je podstatne na vyriesenie mojho problemu... Rada ti odpoviem na vsetko, ale Kycerine otazky mi ozaj nedavaju zmysel.
Zistene mi to bolo biorezonanciou a aj z krvi. Candida albicans a intolerancia na vela potravin.
No, ja ešte počkám, Kýčera svojími otázkami určite vytiahneš z karoliny potrebné info, inak je to stále dookola to isté.
Moireal, odpovedala si sama, a keďže máš aj ty candidu, prečo sa na to pýtaš?
karolina, intoleranciu na potraviny a pliesne máš hlavne kvôli tomu, že ješ plesnivé potraviny, ani o tom nevieš. Zbytočne tak zaťažuješ svoj IS a hlavne svoju chemickú továreň, pečeň. Je iba otázkou času, kedy sa začnú v tebe množiť parazity, baktérie, či vírusy.
Otázky od Kýčery sú na mieste, ak teda chceš, aby ti bolo poradené, preto som písal, že ešte počkám na viac informácií o tvojom probléme.
to zial neviem :(
povedali mi len ze mam candidu albicans a intoleranciu na vela potravin a plesne.
Ja by som sa chcela spytat, co vlastne znamena ta alergia na candidu, ako to vyzera. Nieje to neznasanlivost kvasnic ako takych?
Karolina, kto Ti zistil tú alergiu na candidu? Aký diagnostik? V akom centre?
samozrejme ze mam problem, inak by som tu nepisala.
kandida mi bola zistena a aj alergia na nu.
matway dakujem.
Súhlasím s tým, čo Ti tu napísal matway. Najskôr sa treba nechať zdiagnostikovať v nejakom centre. Tam Ti zistia, či a aký druh parazitov máš. Na každého parazita totiž zaberá niečo iné - niekedy stačia frekvencie na zapperi, niekedy kvapky a niekedy lieky. A to, čo si si objednala, to Ti nakoniec môže aj uškodiť. No a čo sa Candidy albinas týka, tak máš o nej skreslené informácie. Tá je prirodzenou súčasťou tela, typickým druhom črevnej a ústnej mikroflóry. Problém nastáva len vtedy, ak je v organizme premnožená alebo máš na ňu alergiu!!!