Dobry den, chcela by som zmenu, pretoze moje vlasy vyzeraju naozaj hrozne. Poradi mi kadernicka nejaku dobru farbu alebo si ju mam kupit sama? A tiez aj nejaku ofinu? Kolko by stalo farbenie + ofina, ja sa do toho naozaj nevyznam. Dakujem.
Kolko to asi bude stat?
Ako dlho ti vydrzi na vlasoch zmyvatelny sampon zalezi aj od toho ako casto si vlasy umyvas. Ono aj ten sampon sa uplne nevymyje z vlasov. Ja si davam dofarbovat samponom aj cely rok len korienky vlasov a po dovolenke cele vlasy, kedze slniecko ich vytiahne. Mne sa paci znacka wella a kvalitna je aj znacka joico, ale pri nej mne osobne nevyhovuju odtiene zmyv. samponov, ale farby maju krasne. Ja uprednostnujem vzdy farby z kadernictva, z obchodu ma nikdy nelakali, aj ked su lacnejsie, ale vzdy riskujes ako chytia na vlasoch a nie su take kvalitne.
A ako dlho vydrzi ten sampon a ako dlho farba? :) a viete nejaku kvalitnu znacku poradit?
V Belusi a okolitych mestach (PU, IL) ta nafarbia a ostrihaju do cca 30 eur. Cena zalezi aj od toho ci chces zmyvatelnu farbu (sampon), ktory sa pomalsie vymyva, alebo farbu a samozrejme na znacke. Kedze nemas sediny, teda predpokladam tvoj vek podla nicku, tak staci zmyvatelny sampon, aby si moc nenicila vlasy. Spravna kadernicka ti bude vediet povedat, ci ti ofina pristane. Rozhodujuce je, ci mas vlasy jemne alebo pevne. Pri jemnych je to problematickejsie, hlavne vo vlhkom pocasi.
Budes nosit celenku :D
To je dost
Len co spravim ak sa mi ta ofina nebude hodit :D
zalezi to od toho ze kde bude ta kadernicka. Co viem tak niekde im nie je hlupe za farbenie vypytat si aj 60euro
Dakujem, si mila :)
Tak som sa spytala. Kamoskina kadernicka momentalne nerobi, lebo je na materskej. Ale kamoska hovori, ze ked k nej isla, tak ju to vyslo strihanie a farbenie na okolo 20 eur. A farbu si nemusela doniest so sebou, v tej cene bola aj farba, co jej dala kadernicka.
Jej to je super :) len tam je velmi vela kadernicok, ja som uvazovala ze pojdem k Patricii :)
Jeeej, v Belusi mam super kamaratku. Chodi tam aj k svojej kadernicke. Mam sa jej spytat, kolko tak plati za ostrihanie a nafarbenie?