moze mi niekto poradit, ked mam na lytku zarasteny chlpok,pravdepodobne to bolo nespravnou hygienou pri holeni a teraz sa to zapalilo?co mam s tym robit?dakujem
Zarastanie chlpkov
Poradite mi prosim co najlepsie vysusuje ???? Ako vysusit ten zarasteny chlpok ??
Som zufala z tych zapalenych zarastenym chlpkov v okoli bikin aj na nohach. Neviem co s tym
po depilacii (intimna oblast mons pubis:-)) sa mi urobili vredy po zarastajucich chlpkoch. chlpky som uz odstranila tie zarastene ale rany stale hnisaju:-( ako sa ich co najrychlejsie zbavit? dezinfikujem aj mastim kalciovou mastou.nejake rady???
Nooo kup si kalciovu mast v lekarni, strasne pomaha.
A baby pri depilacii strojcekom, si treba dat najprv horuci kupel, potom to peelingom vycistit a zbavit necistot, odepilovat, najlepsie je to robit pred spanim, nicim nanatierat, uz vobec nie vystavovat sa mrazom a v lete slnku a tak rano natriet tou kalciovou mastou.
Ja som mala tiez problemy s tym, ze mi zarastali chlpky po depilacii pod kozu, teraz sa to uz nedeje, staci dodrziavat postup.
no ja mám taký problem ,že minulý rok som si kúpila vytrhávací strojček..prvý krát to bolo v pohode... na druhý krat sa mi zapalovali takmer všetky chlpky a vznikajú mi tam jazvy.. :( neviem čo s tým mám robiť, pretože je to strašne vidno a v lete si nemožem ani obliecť suknu :( :( čo s tým ? :(
ked som bola mladaaa a hlupa,tak som si oholila chlpky na bruchu.neviem preco mi vadili priesvitne neviditelne chlpky...teraz mam problem s tym,ze na bruchu mi rastu tmave chlpky a obcas aj zarastaju.. aa neviem co s tym takisto ....pouzivam weet proti zarastaniu,no ani sama neviem ci to pomaha.....robi mi to velmi velky komplex... :(
a okrem weetu su este dake pripravky proti zarastaniu chlpkov?
Ahoj, mne sa najviac doteraz osvecilo zarasteny chlpok jednoducho niecim vysusit, trebars cajovnikovym olejom, ichtiolovou mastou alebo hocicim, co vysusuje a potom ho jednoducho vytlacit ako vriedok,..... chlpok vyde sam a nezostane ti jazva ani bodka.. lebo inak sa to len zapaluje a zapaluje dookola...to vysusenie mi trva aj tyzden, ale podla mna je to najlepsie...no a inak pouzivam okolo bikin weet proti zarastaniu a pomaha mi to.....