Dobry den,
neviem komu sa mam zdoverit, pretoze je to taka dost intimna tema a osobna, tak by som sa chcela aspon tu poradit alebo aby ste vyjadrili nazor kto s kym ma skusennosti alebo co si o tom myslite.
S priatelom sa stretavam asi vyse 2 mesiace.
Nezacali sme spolu hned spavat, najprv len tak asi prvy mesiac som ho len tak oralne uspokojila, ja som nechcela nic... no po mesiaci som sa rozhodla ze to s nim skusim no nastal velky problem,kory pretrvava uz mesiac a pol... v podstate on sa ve vzrusit ked ma chyta za zadok a prsia atd, aj pri oralnom sexe ked mu to robim je to vsetko ok, no ked sa ma on dotyka tam dole, ,,palcuje,, normalne mu prestane stat... je to velmi divne lebo sex nemal asi rok.... no a vlastne oralne ma neuspokojuje vobec,neziadam to od neho ale v podtate sa ani nesnazi nejako extra pride mi taky menej skusenny no... Ale som z toho nestastna lebo mi to pripada tak, ze ho nepritahujem ale neberiem si to ja za zle,pretoze viem ze vo mne chyba nieje... niesom nejaka skarednica a v posteli som taky problem nikdy nemala. Ano, je normalne ze sa to muzom stava ale nie na 15.pokus ...nestretavame sa kazdy den ale 2x v tyzdni no ozaj mesiac ubehol a nic... ja ho odmietam fajcit ked to nejde normalne ako ma...uz mi to pride aj drze ze chce oralny sex a ja nic? Sebecke! Uz som ho odmietla viac krat a pvedala som mu nato svoje nech nemysli ze on bude odchadzat domov spokojny a ja nic....hm.... on mi povedal ze sam nevie co to je a ze sa do toho musi psychicky dostat... v minulosti sa mu to vraj sem tam stavalo ked bol napr unaveny... a pri mne pravidelne? Asi som mu fakt nesadla v niecom i ked neviem v com ale co si o tom myslite? Ze ako nahle ma zacne robit prestane mu aj stat ? Vsak kazdy chlap je z toho hotovy ked sa hraje so zenou no on nic.... Co mam robit? Nechcem byt hnusna a ukoncit to chcem tomu enchat cas este.... no ja ani neviem co sama rada by som vyskusala aj napr nejake podvazky a podobne ale naco ked on sa ma dotkne a nic :( :( neviem ci on neni z tych co nesu ,,hotovy,, takto zo zien obrazne povedane samozrejme.... ale neviem co skusat fakt neviem som mlada 21rocna on ma 27 a chcem sex uzivat si s priatelom no neviem ci to ma vyznam.... :( Prosim poradte mi a napiste nazor prosim
priatel sa nevie vzrusit ked...
Tak potom je to jasne, je to sebec. Ked teda vsetko vie, iste suhlasis bez~mena.
Nespravim ti oral, lebo mi nestoji, odveci, aj keby bol impotent..
Ty chces sexovat, a jeho ani nenapadne spravit ti to inak.
Tak mu skus jasne povedat, ked budete nabuduce spolu, co od neho ocakavas. Myslim ale ze ak si budes tvrdohlavo presadzovat sex, neuspejes. Ocividne je tam problem, skvor psychicky.
Tu aj tak nic moc neporiesis, radsej s nim sa rozpravaj ale nie styl vysluch, lebo tu aj tak sami debili pisu ze si slapka, pritom poznam dost ludi co sexovali spolu uz po 2 tyzdnoch a nerozisli sa, su spolu roky... maju babatka atdd..
ahoj princ
cim dlhsie to tu pozorujem ja,tym som si istejsia,ze je tu len par ludi,ktori radia a jeden-dvaja ...,ktori si proste len menia nick mena a hladkaju si svoju frustraciu pisanim ubohych prispevkov.Treba sa voci tomu len obrnit a reagovat na normalne prispevky.
Sarka,proste si to nevsimaj,je to len jedna osoba,ktora to pise a tym,ze ta len viac rozhneva,pridava si viac mien a pokracuje.Staci nereagovat.
mesacny princ ahoj,
mas pravdu... je to hnusne.... neviem preco takto na mna reaguju naozaj ale dobre ...ale velmi hnusne sa mi to cita so slzami v ociach
Je to sebecky gay a ona nie je ziadna slapka vy psychoticki asexuali. Po mesiaci je normalne vo vztahu zacat spolu spavat, co ma cakat 10 rokov? Vy ste fakt chori a ano, clovek ma za zivot viac partnerov a zvycajne s nimi aj spava, ako chlap, tak aj zena a ak si predstavuje, ako fajcila inych pred nim, tak je uplne na hlavicku. Vsetci chlapi sa hraju na frajerov a malo z nich su schopni normalnej suloze z partnerkov. Robte zo sebou nieco.
ahojte
Nooo ono ja vobec netlacim nanho...on ked pride ku mne my lezime mojkame sa tulame, stale mi dava pusy a drzime sa za ruky...a pozerame film... ja nikdy ako prva nezacinam on ma chyta trebars za zadok a prsia postavi sa mu vtedy to ide vsetko ked som ho parkrat vyfajcila normalne to slo, hovorim ze ked ma robi rukou uz mu nefunguje penis...alebo ked ma ist dnu...akoby z toho robenia ma nebol vzruseny... co vlastne sa mi pri chlapovi nestalo ked ma niekto robil tak automaticky mu uz stal-...pri nom opak.... netlacim vobec na pilu... akurat ze ked ked sa az moc snazi hned naraz ho tam dat a vidi ze to nejde zastavim ho ze nechajme to tak... a pozerame dalej.... aj vy mna pochopte ze sa trochu blbo citim..ale nikdy mmu nepoviem ze preboha co zas sa deje...ze zas...nikdy.... proste poviem ze nechajme tak...a potom jasne ze nemam naladu ale aj mna chape...aj ja jeho ze sa citi blbo... preto neriesime a pozerame dalej..preto som ti pridala tento prispevok aby ste mi poradili...co s tym..ci to riesit s nim...ved je mlady chce mat hadam deti... ja to nerobim pre seba aby som mala co najskor sex...ale aj jemu chcem dobre...lebo neje to ok...a v strese nema byt preco....nesom nanho ani zla ani nic nikdy mu nepoviem len ze nechajme to....
este ked sme sa len kamaratili a chodili vonku, povedal ze on sex nepotreuje k zivotu... len chce mat priatelku a napr ze oral ma viac rad ako sex
ja si myslim ze sa mu to stavalo aj vtedy.... a preto mi aj toto povedal...neviem mam taky pocit .... este raz sa opakujem NEMA BYT PRECO V STRESE
Jasne ze si slapka. Tvoj buduci muz sa potesi ked sa bude s tebou bozkavat a pochopi ze vlastne bozkava predchadzajuce zalude. )))
Chlapom sa to stava ked partnerku prilis moc chcu a zrazu sa stane ze zlyhaju.Tym,ze si to skusila oralne a sa ti to podarilo ok?ale necuduj sa,ze to skusa aj in.Chce aj on teba uspokojit a tak to skusa aspon oralne aj on.Ako inak to ma urobit ked mu to nejde?Ja mam pocit,ze ma stres z teba.Moc mu davas najavo ze to chces a tym on zlyhava.Daj tomu cas a netlac nanho.Chce to len viac casu.Nechaj to na nom co ho vzrusi.Netlac na pilu.Nechaj nech sa ti in venuje.Len ked mu das najavo hnevom...boze zase ides dole. ..tak chudak nevie co ma robit.Skuste sa len tulit k sebe,dotykat sa ale nechoďte na to hned. On potrebuje mozno dlhsie predohru.
No ja sa celkovo neviem hned zamilovat do nikoho po takom case... mne s chlapom musi byt dobre proste... a mne je s nim dobre .... ale to asi mate pravdu kto pisal ze netuzime po sexe ono ja som tuzila po sexe uz vsak som ho nemala rok skoro...preto chcem suloz... ja sa neponahlam nikde ja len pisem ze mi to chyba a ked sa uz o to mesiac snazime a nejde to tak som sa chcela poradit.... mozno ja sama som mu neni este taka blizka nemam pocit ze sa ma hanbi ale ako som pisala nieje to v takom stadiu ze sa milujeme lubime.... hanbit sa nehanbi.... ja nanhno netlacim ani absolutne nic...ale pokazi nam to vecer lebo som smutna potom ale zas ho chapem aj on mna...
a ti co pisete ze som skareda opica a ze som mala vela chlapov len preto ze jeho som po mesiaci fajcila a ze sa to pohlo aspon k oralnemu sexu zato musim byt uz slapka? Za svoj zivot som mala troch chlapov tak ked som slapka ok piste si
no zaujimave.. pri fajcení "nezlyhal"
myslim ze toto nebude ten "pripad" hanbliveho chlapca ako pise ivobrick