Môj priateľ má veľmi nepokojný spánok, teda keď s ním spím v posteli v noci tak v spánku ma prebudí že do mna drgne a ako keby mal živé sny, buď sám vyskočí v spánku z postle že niečo na neho lezie alebo načahuje ruky ale rano si vobec nic nepamata. Nema s tym niekto skusenosti cim to moze byt? ja si myslim ze je to ako zo stresu psychicke vycerpanie lebo ja som mavala spankove paralyzy on on to ma opacne on sa zase hybe ako keby bol hore ale pritom spi, namesacnost to tiez nie je
Hýbanie v noci počas spánku
Podla mna to je ze ma zive sny.A dost zavisi od toho co sa mu sniva.Napr. ked som bol mladsi tak som maval sny kde som potreboval niekoho silou mocou kopnut udriet pestou a to sa mi aj podarilo.Plnou silou som bud kopol do steny alebo udrel pestou.Co byvalo dost bolestive a kolko krat som to mal aj tyzden opuchnute.Teraz par rokov dozadu mi to opet zacalo ale sny su ine a taktiez sa inak prejavuje moj nepokojny spanok.Taktiez sa mi stava ze sa natahujem rukami a podobne...Alebo mam len klasicku nocnu moru pri ktorej kricim zo spanku....Skus sa ho opytat co sa mu sniva aby si vedela ci ta nahodov pocas spanku poriadne nenakopne xD...A taktiez si myslim ze to je zo stresu alebo ma v hlave problem z ktorym si nevie rady tak preto tie divoke sny:)