Nebavi ma robota

Príspevok v téme: Nebavi ma robota
tutututu

Ahojte, pred 2,5 mesiacom som nastupila do novej prace. Praca ma nebavi, zaskolenie neprebehlo tak ako malo, takze sa tam dost trapim, co sa odraza na tom, ze robotu nestiham, aj ked uz mam za tento mesiac aspon 30hodin nadcasy a to neratam hodiny, ktore nad tym sedim aj doma. Vsetci ma tlacia, aby som vydrzala, ale konci mi za chvilu skusobna a potom nebude lahke len-tak odist. Som unavena, o praci sa mi kazdu noc sniva, depta ma, ze v tomto obore, ktory neznasam, zostanem pracovat cely zivot, kedze v nicom inom nemam prax. Co by ste robili na mojom mieste?

pracujuci

A o aku pracu ide? Neuviedla si dovody preco ta nebavi. Su na vine ludia-kolegovia? Prostredie? Prac. napln? Ohodnotenie? Dochadzanie za pracou?
2,5 mesiaca je malo. Si len na zaciatku a zaciatky su tazke. Vsetko sa nam zda zlozite, namahave, komplikovane+ novi ludia, prostredie. Chce to cas si zvyknut.

lolinka

No rozhodnúť sa musíš sama. V dnešnej dobe nie je ľahké nájsť a udržať si robotu, takže ja na tvojom mieste by som vydržala. Tiež som už robila práce, čo ma nebavili. Kým sa rozhodneš, zváž pár vecí, hlavne akú máš šancu nájsť si robotu, čo ťa bude baviť. Ak odtiaľ odídeš, čo s tebou bude ďalej. Či máš našetrené dosť na to, aby si mohla byť aj nejaký dlhší čas nezamestnaná ak by sa ti nedarilo niečo lepšie zohnať.

DuroLw

“The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle.”

Steve Jobs

pytu

Zalezi na tebe. Napr. ja radsej robim nieco co ma bavi aj ked je to povedzme horsie platene ako nieco kde trpim. Ja byt tebou skusim si najst nieco ine kde to prinajhorsom vydrzis, najlepsie by bolo keby ta to aj bavilo. Cim dlhsie budes v praci co ta nebavi a depta, tym horsi vykon podas a neprospeje to ani tvojmu psychyckemu zdraviu.