Pravdu povediac som nešťastnybale nikdy nikoho moje stastie nezaujimalo.. Prečo? Aj ja som iba človek
preco nikoho nezaujima moje štastie
Pokiaľ človek nie je sám šťastný a preháňa to so snahou urobiť druhých šťastnými, tak to zaváňa únikom od riešenia príčin svojho nešťastia.
Šťastie je aj tá "muška jenom zlatá!" Aj vnútorný pocit, aj to, keď človek stretne človeka, aj keď ten človek objaví aj sám seba, aj keď ten druhý ho objaví na fóre, aj keď vidí jeho pokroky, aj úsmev dieťaťa, aj keď výjde slnko, aj keď prší, či výjde mesiac... Hľadaj svoje šťastie...
Šťastie...čo je to šťastie? Napísal by som, že muška jenom zlatá ale nie je to o muškách :D
Nesúhlasím s tvrdením a budem sa opakovať, že človek musí byť sám a mal by byť šťastný najskôr sám!
Je to ako s láskou. Hovorí sa, že to, čo človek nemá, tak nemôže dávať ale o šťastí a láske to neplatí, to si veľmi dobre zapamätaj.
Súhlasím s tým, že ak dáš druhým pocit šťastia, tak sa ti ho budú snažiť oplatiť, ale nie je to len podlžnosť a nevnímajú to tí ostatní ako záväzok?
Také šťastie ti samozrejme nepomôže. Hodil by som ti sem príbeh o ,,Vtáčikovi Šťastene,, ale možno neskôr, keď pochopíš.
Môžeš byť šťastným, len si potrebuješ vyselektovať to, čo ťa šťastným naozaj spraví. Sú aj ,,zdanlivé formy šťastie, ktoré robia šťastných iných ale to neznamená, že presne tie isté postupy spravia šťastným aj teba.
Prečo nikoho nezaujíma ,,tvoje,, šťastie. No odpoveď je jednoduchá, Ľudia sú sebeckí a všetci sa zaujímajú len o to šťastie svoje.
Filip, Ty nám tu zo dňa na deň mládneš! Povedz, ako to robíš? Vari piješ živú vodu? Alebo je to Tvoje neodolateľné fluidum? ;)
takze mas 18 a menej.....mna len zaujima kolko mas rokov ked pises do kazdej temy "takmer"
co? - vela
Asi tomu neveris, to znamena, ze si to nevyskusal.
Vo všetkých príspevkoch je ukrytá pravda. Vieš, kde je ukryté ľudské, a teda aj to Tvoje šťastie? Tuná :
"Lidské šťěstí, to je taková šňůrka, na kterou navlíkáme malé korálky, taková malá šťěstí - čím jsou drobnější a čím je jich víc, tím je to jejich šťěstí větší!", Jan Werich.
Kúp si šnúrku, korálky a začni navliekať Ty sám...
FILIP-TT kolko mas rokov ?????
štastie ironické
štasie je ked máš dobru naladu nebo ked se dary to štastie práci je spustu špecifických veci ohladom štastie popsatelných povie se aj
ked se nestane nič je štastie skutočnst je trošku iná
štastie se dostane človeku aký uvnitr aké má srdce a mysel
kto dobrý okoli a matke zem má mnoho štastia ako ten čo robí zlo pacha zlo má vela smoli,štastie hlavne aj to čo cití mysel .
Kup si havka mne to pomohlo :)