Dobrý mám taký problém s jedným asi bývalým kamošom len neviem či ja zle rozmýšľam alebo mám pravdu.
Ide o to, že dnes mal narodeniny a oslavovali sme ak to tak môžem nazvať. Ja a on sme sa v nedeľu poskladali na fľašku ktorú sme dnes vypili. Sme na intráku a bolo nás viac a tak každému vyšlo len po 2 štamperlíky fľaša už bola prázdna čo som jasne videl. Potom sme šli hrať (pre viacerých hráčov na PC) hru on ma poslal do inej izby na intráku. Tak som šiel zobral notebook a hrali sme používali sme skype aby sme sa lepšie koordinovali.
A len som počul ako sa rozprávali a vzdalo sa, že si znova nalievajú. Postupne tam bol snáď každý s tych čo pili okrem tých čo boli so mnou na izbe lebo oni moc nepijú. Sám som si nebol istý ale jeden do skypu povedal doslova, že "ide na jeden" a to mi už začalo mi to aj vadiť, že ma nezavolali ale hra trvala 45 minút a nebol som si istý či fakt. Keď hra skončila som došiel bol tam spolužiak aj môj spolubývajúci a ja som sa opýtal či tam majú alkohol a on odpovedal, že hej. Ja som sa spýtal prečo ma nezavolali a oni odpovedali, že to im zvýšilo odvtedy ešte a ja som povedal, že fľaša bola prázdna predsa a oni, že to si naliali a že teraz to pijú ale zdá sa mi, že to tak nebude. Aj ty čo so mnou boli na izbe povedali, že to ma o*******u. Oni mi ale povedali, že či vidím inú fľašu a, že to by nemali kde skryť. Ale boli už dosť statí a bolo to vidno viac ako s 2 poldeci. Nakoniec mi povedali, že či s ešte jedným neskočíme po ďalšiu fľašu do jedného obchodu na blízku. Samozrejme som nešiel a aj ma prešla nejaká dobrá nálada alebo chuť sa s nimi čo i len rozprávať.
Teraz som to celé točil okolo alkoholu ale o ten mi nejde skôr o to či si myslíte, že takéto niečo je v poriadku nakoľko som sa na jednu fľašu skladal na polovicu a je zrejme, že mali aj druhú a oslávenec kamarát tam zavolal každého okrem mňa a keď som sa opýtal všetci popreli, že odkiaľ by mali druhu. A nakoniec ako bonus so mňa chceli urobiť poskoka aby im mal kto ísť po ďalšiu. Pýtam sa aj preto, že v nedeľu mam narodky zasa ja a ešte včera som ich chcel aj oslavovať tu na intráku. Ďaľšia vec ide mi o váš názor nakoľko ja som sa vždy snažil pri podobnej udalosti ponúknuť všetkých a nikdy by ma nenapadlo niekoho vynechať pretože by mi bolo blbé niekomu napríklad nenaliať. Opakujem nejde tu o ten alkohol peniaze alebo tak ale o princíp mne by to bolo hlúpe a oni s tým zjavne nemajú problém a ja to proste nechápem nakoľko som ich a možno ešte stále považujem za kamošov jeden je aj môj spolubývajuci. Nechápem hlavne to prečo ma vynechali to sa proste nerobí aspoň ja si to tak myslím ja som sa navyše skladal aj na prvú fľašku tak to, že ma neponúkli s tou druhou beriem ako dosť zákerne s ich strany. Alebo je tu aj možnosť, že nejakým spôsobom vidím situáciu zle?? Skúste sa vyjadriť ďakujem.