Nechce sa mi chodiť do práce a radšej by som vrátil čas do doby keď som bol ešte decko. Ale to sa už vrátiť nedá a musím pracovať, aby som mal peniaze na prežitie. Chýbajú mi niektoré časy, ľudia ktorý tam boli a vrátil by som čas preto lebo by som napravil niektoré veci alebo by som niektoré veci spravil inak ako som ich vtedy vykonal. Síce nie som ničím výnimočným a vzdelanie mám celkom na p.ču. Takže nemám taký veľký výber aby som si mohol dovoliť robiť to čo by som chcel. Ale to je jedno.
Rozmýšľam nad tým, že by som vykradol niekoho bohatého alebo by som vykradol banku. Proste získať veľa peňazí tak aby som nikomu neublížil. Potom by som mal peniaze a mohol by som si to trošku užiť a užiť si slobodu. Chodiť kdekoľvek, cestovať, nakupovať najlepšie jedlá, ženám kupovať to čo by chceli, pomôcť chudobnému človeku a atď. Mohol by som navštíviť Aljašku alebo ísť niekam pri more a vychutnávať si slnko a krásny pohľad na ženy. Ten pocit byť dobre zabezpečený a kupovať si čokoľvek po čom by som zatúžil. Veď je tu jeden život a na tejto planéte po mne ostanú len kosti alebo popol. Život, to je okolo nás a rád si uvedomujem, že Slnko na ktoré sa pozeráme videl človek pred 2000 rokmi. Máme šťastie, že na Zemi vznikli podmienky vďaka ktorým tu mohol vzniknúť život.
Zopakujem to ešte raz, že sa mi nechce chodiť do práce. Nie som spokojný so systémom. Prečo by som mal pracovať ako poctivý človek. Vraj existuje nebo a peklo. Prišiel som na to, že nebo a peklo je tu práve na tejto Zemi. Ľudia vytvorili nebo a peklo. A kto tomu vládne? Kde je ten boh? Ľudia vládnu nebu a peklu a boh už neexistuje lebo je mŕtvy. Alebo človek je boh? Kašľať na to
Serem na politiku, na vládu, na systém. To ma netrápi a nie je to môj problém. Sere ma len práca. Každý deň pracovať a chodiť spať do postele. Kolotoč vydrbaný na ktorý som nechcel ísť. Ja chcem húsenkovú dráhu na nejakú dobu. Do toho nastúpim.
Niekedy by som bral pravek lebo by som si tam mohol trkať krásnymi, dlhovlasými, špinavými, páchnucimi ženami. Pritúlil by som sa k nim a nikto by nič nevravel a nikto by nenamietal. Len emócie bez ega.
Síce keby som išiel naozaj niečo vykradnúť, tak asi by som to sem nemal písať, ale keby sa to naozaj malo stať, tak to ešte stále neviem. Píšem to sem lebo mám také pocity a možno vďaka tomu nič nezákonné nevykonám. Napísal by som toho naozaj viac, ale to stačí.