chcela by som sa opýtať kde môžem zohnať vzorky make up Dermablend od Vichy zdarma. Na internete? Ale kde? Veľmi pekne ďakujem
Vzorky zdarma ??????
a neplati sa za postovne????
odkazy som videla aj na stranke www.slovenske-sutaze.sk
Ahoj, ja uz vyse roka pouzivam Dermablend, tiez odtien 25, ale co ja viem, ponukaju len vzorku cislo 15, ktora je velmi svetla, vyzerala som ako mrtvola, ta 25 je fajn, krasne kryje vsetky nedostatky a neposobi umelo...
majú ich v každej poradnej lekárni a zadarmo... ale pozor, ja som skúšala Vichy, Avene, Bioderma, a odvtedy mám alergickú tvár na všetky krémy.. pomaly to už bude rok.. ani kožná lekárka mi nevie pomôcť...vyhadzuju sa mi také drobné vyrážky ako krupica,ale sú červené a to na brade, nad ústami a popri nose, je to také citlivé na dotyk, štípe ma to, no čo už teraz a toto som počula od viacerých čo tie vzorky užívali..
len ktore ako ti daju tie vzorky v lekarni lebo niektore su skupe a beru si setko pre seba asi musia mat dobry den aby ti dali.ale ten make up je jeden z najlepsich.
v lekarni -normalne si vypytas od magistry
ano,v lekarni..len som chcela povedat,ze moja skusenost s tymto makeupom je vyborna :) je fakt super..a to som uz vyskusala rozne
V hociktorej lekarni, ktora tuto znacku ponuka....