Dobrý deň, spolu s dcérou zápasíme s atopickým ekzémom už veľmi dlho, žiadne krémy, ani nič podobné nám nepomáha...kortikoidy brať nechcemw, to nerieši príčinu, len dôsledok. V lete sme boli pri mori a neuveriteľne nám to pomohlo a tak sme začali rozmýšľať, že by sme spojili príjemné s užitočným a postavili si bazén so slanou úpravou vody. Máte s tým skúsenosť? Ďakujem.
Atopický ekzém
Na atopický ekzém je výborná kozmetika Protopan. Pokožku premastí, hydratuje a chráni.
Pri atopickom ekzéme dávajte veľký pozor aj na morskú vodu ak je ekzém v aktívnej podobe. Stav pokožky sa oveľa zhorší a ekzém sa rozšíri. Pokiaľ nie je ekzém aktívny, nie je na pokožku nič lepšie ako more
Ďakujem za cenné rady, už sa nemôžem dočkať, dúfam, že nám to vyjde podľa predstáv!
To už si presne nepamätám, no nejaký zapustený a tvar máme obdĺžnik, keď tak sa opýtam manžela na presný typ. No, jediná chyba, čo sme urobili, že sme ho nezastrešili, všetok "bordel" zo stromov, hmyz a podobne nám tam teraz stále padá, zazimovanie je tiež trošku komplikovanejšie a to nehovorím o predĺžení kúpacej sezóny :-/ takže rozmýšľame, že by sme to urobili dodatočne
Ak sa rozhodneš pre ten bazén tiež som za firmu Albixon, mame od nich vyrivku a je to top!! ;) Naozaj odborníci, lepšie sme si nemohli vybrať :)
co najmenej chemie do tela. ci v podobe stravy, kozmetiky a podobne. to je des v dnesnej dobe s tymi ekzemami:-(( drzim prsty nech vam to zmizne
Samozrejme, že mi môžeš tykať, tak stará zas nie som, haha. Pozerám tú stránku, a aký konkrétny typ máte vy? Máte ho zastrešený? My sme rozmýšľali, že ak bazén, tak jednoznačne zastrešiť..
Ahoj, (dúfam, že nevadí, ak ti budem tykať :-D) my máme taký bazén doma, problémy s atopickým ekzémom však nemáme, tak ti neviem povedať, ako to pôsobí, ale to už si asi zistila sama pri mori ;-) Ak už chceš do toho vraziť peniažky, tak rozhodne odporúčam poradiť sa s odborníkom priamo v predajni...a máme konkrétne toto, predpokladám, že si myslela to isté www.albixon.sk ak by si mala ešte nejaké otázky, napíš :-)
Ahoj, priamo so slanou vodou v bázene skúsenosti nemám, no musím súhlasiť, že mne tiež more neskutočne pomohlo, keby mám na to prostriedky a miesto na záhrade, tak idem do toho!