Dobrý den RNG.
Chcela by som sa opýtať na viacero veci.
Môj manžel je po 4 operáciách obličkoveho kameňa. ( teda až na 4 krát sa to podarilo odstrániť)
Za 2 mesiace schudol z 82kg na 70kg. Prestal prijímať stravu nevedel jesť. Začal piť nutridrinky z lekárne aby si aspoň udržal váhu. No po mesiaci to už nevedel dať do úst. Po prečítaní Vašich článkov si objednal výživové doplnky z iherbu a swansonu a začal priberať. Jeho psychika je však stále krehká, tlak mu behá, bez stanicu nezaspi( pred operáciou bral melatonínu a valerianu)občas ma urologické problemi a radosť zo zivota žiadna.
Hľadám články od vás co a ako správne kombinovať, aby sme vyriešili; 1.spanok, 2,tlak,3,psychika, 4,urologia.
Teraz berie; RÁNO -0,25neurol, 2x2000mg natokinase, 2x120 000serapeptase, 2x2000D3, 1xK2, 1xpolikosanol, Bforte, C1000mg, prostataformula 200mg sterolov, betasterol160mg.
OBED: E400mg,1xpolikosanol.
VEČERA: prostataformula 200mg sterolov, 160mg betasterol, One after 50+ minerals 1ks, C1000mg,
Sem tam enzim pankreolany ku tazsiemu jedlu.
Vecer o 17hod berie 0,25mg Valdoxan ten mu zníži tlak a este pred spaním 0,25 neurol. Zvažuje podávanie transformačne jód.
Chcem mu pomôct a vrátiť ho do zivota aký sme žili predtým a chcem ho zbaviť chémie.
RNG prosím ak možte poraďte mi (nám) co a ako kombinovať, aby sme to dali na správnu mieru.
Dakujem vam velmi pekne. Chemickým lekárom už neverím. Dakujem
PS: da sa na Slovensku merať jód v tele?
RNG
Zabudnite na RNG. Pýtajte sa mňa. Mesačný vôl sa vyzná vo všetkom.
tiez si myslim ze nepotrebujete rady rng..
RNG, dakujem za Vase rady, prajem skore uzdravenie a vsetko dobre Vam, aj Vasej rodinke.
Pre admina : Co je s RNG, preco neprispieva do tem? Dakujem za odpoved.
Preco sa neda otvorit stranka rng.jecool.net?
nejaky iny kontakt na neho? mail napr?
ľudia čo ste slepý?tam som vam dala link A vy sa pýtate ďalej,tu vám neodpovie,nemá predsa čas prečesávat celé diskusné fórum
Mama má viac ako 10 rokov zvýšený kreatinín v krvi. Naposledy mala hodnotu 158. Okrem toho má poruchu glukózovej tolerancie a lieči sa aj na vysoký tlak. Čím sa dá vysoký kreatinín znížiť?
Dobry den ja by som sa tiez par veci chcela pana RNG opytat, je na neho nejaky kontakt? dakujem