Spolu proti samote

Príspevok v téme: Spolu proti samote
viktor

Ahojte, ja ako večne veselý a optimistický mladý muž práve prežívam neľahké obdobie. Osud sa so mnou pohráva a šťastie ma opúšťa práve keď ho najviac potrebujem. Všetko sú to bežné problémy na ktoré existuje riešenie, no práve teraz zisťujem o čo je to ťažšie keď človek zostane sám. Keď nie je nikto kto by ho vypočul, pochopil a snažil sa poradiť, alebo len tak potľapkal po ramene a povedal že to bude dobré. Mnohí isto poznáte ten pocit keď jeden deň máte všetko a na druhý deň nič. Asi tak nejako sa teraz cítim a obzvlášť ťažko keď som na všetko sám. Nejdem sa tu však ľutovať ani písať dôvody prečo to tak je.

Často navštevujem toto fórum aby som získal užitočné informácie, rady, alebo si len tak čítam čo trápi iných. Rovnako tomu bolo aj dnes. Ako som si tak čítal množstvo tém o samote, tak som dostal nápad.

Viacerí písali že sa cítia osamelo, že majú problém nájsť si partnera, kamarátov, zapadnúť medzi ľudí, do kolektívu, do partie, alebo len tak nájsť niekoho seberovného s kým by sa mohli podeliť o svoje radosti ale aj starosti a tak prestali len blúdiť a trpieť tou zákernou bolesťou ktorú spôsobuje samota.

Na druhej strane tu boli aj prípady kedy sa niekto po presťahovaní ocitol sám v cudzom meste, kde nikoho nepozná a nemá tak spoločníka ktorý by ho sprevádzal.

V poslednom prípade to boli ľudia ktorí majú okolo seba iných, no aj napriek tomu sa cítia sa osamelo alebo im jednoducho len chýba parťák na trávenie voľného času. Sám viem aké je to mať záľuby alebo venovať sa športom ktoré sa dajú robiť jedine vo dvojici alebo v skupinách, no ľudia s ktorými trávite čas majú inú predstavu o „zmysluplnom trávení času“.

Nechcem tu vytvárať zoznamku ako sú podobné komerčné stránky, kde chodia najmä takí čo nikoho nehľadajú a ani nemajú záujem sa zoznámiť.
Dostal som však nápad že keď „NÁS“ je tu toľko s podobným problémom, mohlo by byť fajn keby každý kto sa našiel v vyššie uvedených prípadoch napísal niečo o sebe: napr. približný vek, bydlisko a nechal na seba email.
Ak by sa tým podarilo čo len jednému človeku nájsť kamarátov, alebo spoločnosť, tak to celé malo význam.

viktor

Keďže som to vymyslel, mal by som začať prvý:
Viktor, 24 r., okolie NR, viktor_24@azet.sk ...hľadám kohokoľvek na trávenie volného času, parťáka na bike, korčule, do posilky, túry, prechádzky, alebo akúkoľvek pohybovú aktivitu na čerstvom vzduchu :)