Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie konecnika

Severka

Môže sa jednať o kvasinkové a plesňové ochorenie, parazity, alergia na ploštice, Helictvobacter pylori...........................atď.

Najlepšie spravíš ak pôjdeš k lekárovi na testy odber so stolice zistia všetko a a nech ta pošle ku kožnej a ku alergiologovi a na gastro na koloskopiu.

Mňa tiež svrbel konečník a šla som na chirurgiu urobili mi krvný obraz a ten bol v pohode len som mala zvýšený cukor, ale to bolo spôsobené tím, že som pre hodinou obedovala, preto :-D.

A potom ma poslali na gastro a tam mi robili koloskopiu išli až do tenkého čreva. Všetko bolo v poriadku a tak ma poslali ku ku kožnej. A kožná vyžadovala vyšetrenie stolice a tam nezistili nič ani parazity, na kvasinky, a ani halictvo bacter pylori. A tak na odporúčanie koženej, som išla k alergiologičke a tam mi zistili alergiu na ploštice, prach a histaminovú intoleranciu. A teraz užívam antihistamika a doasin a masť. Problém sa našiel sám.

Za lietanie po lekároch nič nedáš. Aspoň zistíš hlavnú príčinu tvojich problémov a uľaví sa ty.