Penis-lieky

Príspevok v téme: Penis-lieky
Liberte

Pekný deň.
Prosím o radu chcel by som vedieť či existujú nejaké skutočne-overeré a fungujúce lieky ktoré nie sú nebezpečné!!! na zväčšenie pohlavného údu ako sa volajú a info o nich viem že na internete nájdem veľa liekov ale neverím im preto sa pýtam nakoľko vôbec nie som spokojný sám so sebou ja viem že na veľkosti nezáleží a podobné utešujúce slová nepotrebujem a fakt vážne k téme odpovede ja tu prosím tak bez blbých narážok vopred ďakujem.

DI DI DI

Akékoľvek lieky nájdeš tu -odkaz odstránený- iste tm bude neičo aj na penis a za skvelú cenu, viac ti asi neporadím

trololo123

ziadne tabletky na svete ti penis nezvacsia :) kebyze ano tak by to boli najpredavanejsie tabletky v celom vesmire

Limi

@Losonc
Ahh skusim to :D
Fakt dufam ze to funguje...aj keby som mal silnejsie erekcie som spokojny...

(Som ttrosku skepticky.. nie je to urazka.. ale ak pracujes pre nich tak gratulujem dostal si ma :D )

Losonc

nemate sa coho bat ja ho uzivam dlhodobo a penis narasto o 5,5cm a aj je na pohlad mohutnejsi ... ja som bol tiez skepticky na zaciatku

Liberte

Hm to je ale len na erekciu. Ja hľadám niečo čo mi reálne predĺži pohlavný úd natrvalo ak samozrejme niečo také existuje vo forme tabletiek