Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

??????????

S tebou je super (vykricniky) ze ma obranujes pred tymi sprosťákmi :) no a ty, uz ani neviem ako sa volas, nuz napis aspon tvoje meno co si hladas dievca .... :) nech sa to uz nejako pohne....

adr1a.

Cao brasko) Prepac, ty si jej to tak pekne vysvetlil. Ja som na to trpezlivost nemala a dala jej to mozno tvrdo no polopatisticky)
A mas pravdu aj ohladne prirodneho. Vsak na ten ucel si moze vytvorit uplne novy "anonymny" mail kt.mu bude sluzit len na tento kokretny ucel)
A ako sa inak mas Filip? Mne uz "sibe" kolko toho mam ale zas leto som si rezervovala len pre seba a priatelov, oddych relax, dost budem cestovat a hlavne k moru) uz mi sialene moc chyba) pekny vikend ti prajem*

Filip TT

Otázniky, ak si veriaca, tak vieš, že Ježiš povedal: ROBTE DRUHÝM TO, ČO CHCETE ABY ROBILI ONI VÁM. Chcela by si, aby tu niekto pýtal tvoju fotku? Nechcela by si. Dala by si ju sem? Nedala. Prírodný je na tom rovnako.

Nemôžeš od ľudí požadovať niečo, čo im je nepríjemné, ak na to nemáš dobrý objektívny dôvod. Je to voči nim necitlivé. A je to hlúpe. Nič s tým nedosiahneš. Ľudia ťa s tým vysmejú.

Otázniky, ak nie si len vtipálek - nie si náhodou autista? Zdá sa že ti chýba schopnosť empatie aj v tých základných veciach. Pozri ak je to naozaj tak - riaď sa ROZUMOM tak ako to povedal Ježiš. Pýtaj sa sama seba, či to, čo od niekoho žiadaš, by si urobila, keby to žiadal on od teba.

Príklad: Keby prírodný žiadal odo mňa fotku dala by som mu ju? Nedala. Takže budem to od neho žiadať? Nebudem.

@ Prírodný: Inak keď ty si založil tému a hľadáš partnerov, tak by si mal dávať mail ty. Je tu vždy riziko, že na ten zverejnený mail budú písať pomätenci zvlášť ženám, takže by si to riziko mal podľa mňa niesť ty.

@Ahoj Adria :)

!!!!!!

Adr1a. Furt sa musis do vsetkeho starat? Otaznikova si pise s prirodnym, tak co sa medzi nich cpes? Nonsens uz toto.

adr1a.

Otaznikova (sorry, ratat sa mi to mnozstvo ? kvoli tebe ako "cloveku" isto nechce).
Ja byt muzom a ty jedinou zijucou zenou na celom svete, tak ta nechcem ani nahodou)) radsej celozivotne rucne prace nez mat teba pri sebe)
Ty sem nevies poskytnut jeden po5raty mail, ze uz to takto na plne usta musim napisat, ktory si mozes vytvorit behom par sekund minut a nic o tebe nemusi z reality prezradzat lebo sem nemusis uviest mail so svojim menom: margitabesna.trubirohova@gmail.com (ale staci udat len: vztahovacna urazliva haNbliva domyslava prosta slaboducha ai @post centrum gmail ai) a od neho xudaka ziadas tu "verejne" udat - cele meno, mesto kde byva, vierovyznanie a fotku?? :D si inak riadne zabavna no predovsetkym tuk tuk tuk))

Inak pekny vikend prirodnym aj neprirodnym)

??????????

Do prirody, bohuzial....to nebudem moct chodit z logickych dovodov, mas este o mna zaujem? Nereagujes na moje prispevky, tak neviem co to znamena....ozves sa mi prosim?

??????????

Prírodný-prepáč ale mail nedám, napíš spomínané info ktoré chcem od teba už asi dva dni, napíš i ch sem prosím ťa celé meno, mesto kde bývaš, vierovyznanie áno nie, a fotku dem daj...

??????????

Chodte do riti ked si chcete pisat po inych jazykoch, nemate tu co hladat! Bud budete normalne alebo neviem co uz s vami, to si pisete nieco proti mne?! Asi. Myslim si to. Ste blbci lebo ste ma ponizili, hambite sa! A radsej sq zapojte do diskusie napr o sexe a podobne...neobtazujte tu...