Chcem vas poprosit o nazor. S priatelom sme spolu par mesiacov. J mam z prveho vztahu dve deti, vek okolo 10 rokov. Stalo sa, ze sme boli s priatelov v izbe, on lezal na posteli, ja som sa prezliekala a kedze som akurat vetrala v izbe, tak som mala otvorene balkonove dvere. Byvame v rodinnom dome a tie balkonove dvere su smerovane do nasej zahrady, takze nie priamo na ulicu. V zahrade sa hrali moje deti s kamaratmi dvoma. Ja som, v spodnom pradle, prebehla okolo otvoreneho balkona, ked som sla do skrine pre oblecenie. KEd to partner uvidel, vyskocil z postele a zacal na mna kricat, ci som normalna sa takto ukazovat detom/ hovorim, okolo balkonovych dveri som len prebehla, cca 2 sekundy/, ci je to normlane? Hovorim mu, ze nie som naha a nevytrcala som sa predsa na balkone, len som presla okolo dveri a on, ze to nevadi, co ma co maju ocumovat deti. Nikto ma pre Boha neocumoval, ved deti maju okolo 10 rokov, vsetki a boli zaujate hrou a aj keby pozerali priamo do mojich okien za tu sekundu ma ani nemohli dobre vidiet. Partner bol ako vysinuty, nadaval mi a nakoniec to zabil tym, ze mi povedal, ze ked mi to pride normlane, tak teda asi bude normalne aj ked sa on takto vycapi nahy pred balkonove dcvere, co aj nasledne spravil. Postavil sa blizko k dveram, stiahol si trenky a par sekund tam stal s holym bimbasom a hral sa s nim...Okamzite som k nemu pribehla a stiahla ho od dveri a on, ze preco, ci mi to pride u inych divne a u mna nie...nato sa obliekol a odisiel z izby. Stale to neviem predychat, sme spolu len par mesiacov, ale toto ma sokovalo. Celkovo on ma sklony poucat inych a toto mi pride doslova ako nejaka psychicka manipulacia, az teror...co si o tom myslite?
Je taketo spravanie v poriadku?
tvoj priatel reagoval velmi prehnane .
a keby ste boli na kúpalisku a mas plavky a boli by s vami aj deti , tiez by na teba krical a schovával ta ? co by urobil v keby ho deti náhodou uvideli nahého ako tam stál? ako mu mohlo niečo take aj napadnúť? bud radsej obozretna , deti su prvoradé a este ked niesu jeho po pár mesiacoch ich nemôže mať dosť rád ked to urobil a deti su v citlivom veku . drzim palce .
Tvoj priateľ má problém. Možno z minulosti. Kričal na teba preto, aby ťa vyprovokoval, aby si mu ty schválila, že pretŕčanie sa pred deťmi je vlastne v poriadku. Daj si na neho pozor, niečo s tým treba robiť, buď navštíviť odborníka alebo poslať priateľa do kelu. Aby si ho raz nepristihla, že obťažuje tvoje deti.
mno, ty si bola v spodnom pradle, on nahý. Trochu dosť rozdiel.
Čo urobil tvoj priateľ mi príde divné.
jasne ze to nie je v poriadku. Poslednu dobu chlapom akoby preskocilo