Co hovorite ked je chalan chlpaty

Príspevok v téme: Co hovorite ked je chalan chlpaty
tralala

Ahojte. Damy co hovorite na to, ked je chalan chlpaty na hrudi a bruchu? Mam totizto problem ze mojej babe sa to nepaci. Dost ma tlaci aby som si to dal dole. Ale tak viete si predstavit to hnusne strnisko potom-no bleeee. Bol som uz 2x na epilacii laserom-jaj ta bolest a hlavne tie prachy pri takom rozlahlom mieste. Tak ale nie je to furt bohvieco. Zase nevyzeram jak clenovia skupiny KISS to zas nie-tak, normalka. Som blondak takze to nie je ani moc cierne. Ale mne to pride priteplene holit sa a vyzerat jak slizky alebo jak 12 rocny. Aktivnejsie som sportoval 7 rokov takze nejake tie svaly tam su. Neviem. Mame sa velmi radi, to hej. Ale mam strach ze sa pre nu stanem absolutne nepritazlivy. Co hovorite na chlpacov vy? Vacsine sa to asi nepaci ze?

sway

a ešte chcem dodat k tomu nieco. Raz,ked si priatel oholil hrud, nechcela som mu do toho hovorit,ale ked sme sa mojkali a milovali,vadilo mi následné strnisko. velmi neprijemne to je.

megi-n

chlpatý muž je sexi...môj starý je chlpatý ešte aj na zadku :) ...raz som mu z recesie odepilovala chrbát...ale nikdy viac ...bolo to smiešne keď mu cez tričko pučal nový porast a on sám sa necítil dobre....rešpektujem ho a mám ho rada takého a je to fajn túliť sa do kožúška...je to mužné :))

jaja

podla mna je to velmi sexi a vzrusujuce.urcite si to nehol.bola by to najvacia hovadina aku by si urobil.priatelke sa mas pacit taky aky si.

lina

mne sa veľmi páči, keď sa priateľovi môžem hrať s chĺpkami na hrudi. je to moc sexi. nikdy nerob to, čo ti nie je po vôli

mrakoplasa

kazdej sa paci nieco ine,ale najviac by sa malo to,co objavi pod trickom svojho milacika.
aby ste boli obaja spokojni,mozes to raz vyskusat,a neboj,nechutne jej to pripadat zarucene nebude.
ak ti to bude vadit..strnisko alebo svrbenie alebo uz hocico,tak jej to povedz.ak je rozumna,ani nepipne.
hodne stesti

Daniela191

100 ľudí, 100 chutí. Mne osobne je to jedno, v jednom vzťahu majú byť iné priority ako chlpy!! Ale mne osobne sa to páči a je to pre mňa sexy.