Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hrdla

Príspevok v téme: Bolesť hrdla
Matej24

Mám 18 rokov a trpím častými bolesťami hrdla- angínov a dosť silnou. Vyskúšal som už všeličo cez sirupy, spreje, pastilky a tak ale nič nezaberá. Bolesť hrdla ma po týždni prejde, ale po troch, ak mám šťastie po 4roch týždňoch ma to znova začne bolieť. Keď idem ku doktorke, tak ma pošle s antibiotikami naspäť domov, ale nechcem stále brať antibiotiká. Na výteroch ani v krvi mi nič vážne nezistili. Viete mi niečo poradiť čo s tým robiť alebo ako sa toho zbaviť?

Kýčera

Na alergológiu sa nevolá a sestrička nehovorí pravdu. Ak je človek veľmi často chorý, berie často aj antibiotiká, tak sa posiela na ďalšie vyšetrenia, aby si častým užívaním liekov nepoškodil svoj imunitný systém. Tak sa obráť na svojho obvoďáka a povedz mu, že to chceš riešiť, nechceš brať neustále lieky a ak je to tak ako píšeš, tak lekár Ti určite vyhovie, dá výmenný lístok, možno najskôr ku krčnému, možno hneď na alergológiu a potom uvidíš...

Kýčera

Matej, tykaj! Tá alergológia nie je od veci, daj pozor, aby Ti lekár vyšetril aj Tvoj imunitný systém. On už zistí, s kt. imunitou máš problémy - s celulárnou - bunkovou alebo humorálnou - protilátkovou. Ak sa nájde problém, zaháji odbornú liečbu. To, že si začal užívať sám doplnky, tak to Ťa stálo len zbytočne vyhodené peniaze a mohlo sa obrátiť aj v Tvoj neprospech. To "C" prestaň brať, aj ono zaťažuje obličky a namiesto neho si kúp a dopĺňaj probiotiká. Na posiľňovanie obličiek je teraz najvhodnejší čas až do polovice februára. Kúp si čaj a pi ho v čase od 17,00 - 19,00, kedy sú v obličky v činnosti. V tom čase nekonzumuj, čo im škodí - tuky, cukry, ostré, soľ, malinovky, alkohol, kávu, chemikálie, vyhýbaj sa chladu a stresom. Dávaj si pozor na prechladnutia - kríže, chodidlá. Stravu si uprav tak, aby im prospievala a zaťažovala ich čo najmenej. Dávaj pozor aj na hygienu - čistenie zubnej kefky, po chorobe ju vymeň, zoškrabávaj povlak z jazyka, používaj len vlastný pohár a lyžicu, poriadne umývaj jej okraje, nepi z fľaše, z kt. už niekto pil, vyhýbaj sa reštikám, nepi studené, ale ani veľmi teplé čaje s medom,...Zharmonizovať ich dokážu aj rôzne prírodné doplnky, pomôže aj zapper, akupresúra, akupunktúra,...Tak si tie informácie vytrieď a ak sa stravuješ v jedálni, tak pohár a lyžicu si radšej umy sám alebo nos z domu!

Kýčera

Matej, kam to chceš ísť? S tým Ti klasický lekár nepomôže, vysmeje Ťa! Jedine, ak máš na mysli alergológa. To, čo som Ti napísala, nie je ešte choroba, je to podľa tradičnej čínskej medicíny. A pomôcť si dokážeš aj sám!

Kýčera

Choroby ako zápaly v hrdle, angíny,...to sú fyzické prejavy energetickej nerovnováhy obličiek, je potrebné dostať ich do rovnováhy.

Kýčera

Ak si tak často chorý, lekár Ťa ma poslať na alergológiu. Tie kamene si odstraňuješ? Problémy, kt. máš súvisia s obličkami!