Niektorá tá prírodná kozmetika je oveľa drahšia ako tá z drogérie, aj preto si ľudia kúpia radšej tú s chémiou.
Prečo prejsť na prírodnú kozmetiku
Hani123 za mňa je to jednoznačne česká značka Nobilis - eshop.nobilis.cz Mám veľmi citlivú pleť na ktorú som dlho hľadala vhodné pleťové výrobky. Po krémoch a čistiacich výrobkoch od tejto značky je moja pleť konečne vyživená a spokojná. Okrem toho maju úžasné voňavé éterické olejčeky.
Ahojte, viem, že je táto diskusia už trochu staršieho dáta, ale snáď mi niekto aj tak zareaguje. Čítala som tu rôzne články o prírodnej kozmetike a som celkom namotivovaná na ňu prejsť...lenže sa v tomto trhu zatiaľ vôbec neorientujem. Viete mi prosím niekto poradiť kvalitnú prírodnú kozmetiku na pleť?
Budem rada za akýkoľvek typ, ďakujem
len prechod môže byť zo začiatku pre pleť šokom
Prechod na prírodnú kozmetiku je jedným z mála mojich naozaj dobrých rozhodnutí pri starostlivosti o telo a pleť (: vybrala som si prírodnúu kozmetiku hristina a radu sayaz ktorá je fantastická na tvár a na telo používam telové mlieko s kakaom a časticami zlata
Ďakujem za tip, no už som tonejak preštudovala, a teda zloženie vyzerá perfektne! :-)
Ja mozem doporucit znacku pevonia botanica. Tiez som ju pouzívala na zaciatku- poznala som ju od mojej mamy, ta ich kremy pouzivala roky :) a teda zatial spokojnost, hlavne u mna na suchu plet
Ahoj. Som v tejto otázke nová, preto by ma zaujímali akékolvek tipy do začiatkov s výmenou kozmetiky za prírodnú :) aké značky sa vám osvedčili, kde nakupovať atd.
Prírodná kozmetika a BIO kozmetika, v čom sa líšia? Viac než 60 percent toho, čo si dávame na pokožku, absorbuje naše telo. Z uvedeného dôvodu by sa do kozmetických výrobkov mali používať len tie najčistejšie ingrediencie. Organické a prírodné zložky sú efektívnejšie, než chemické deriváty z ropy, vosky a iné syntetické doplnky nachádzajúce sa v bežných kozmetických výrobkoch, ale zároveň pracujú v harmónii s pokožkou a telom. Z dlhodobejšieho hľadiska napomáhajú aj prirodzenému procesu hojenia a regenerácie. Prečítajte si celý článok na: www.dodomacnosti.eu
Ľudská koža obaľuje a chráni naše telo. Pozostáva zo živého, dynamického systému tkanív. Podľa najnovších zistení koža má pozoruhodnú schopnosť absorbovať aplikované produkty do krvného riečišťa, a to čiastočne alebo kompletne.