Prečo prejsť na prírodnú kozmetiku

Táto diskusia patrí k článku: Prečo prejsť na prírodnú kozmetiku
Prečo prejsť na prírodnú kozmetiku

Ľudská koža obaľuje a chráni naše telo. Pozostáva zo živého, dynamického systému tkanív. Podľa najnovších zistení koža má pozoruhodnú schopnosť absorbovať aplikované produkty do krvného riečišťa, a to čiastočne alebo kompletne.

agava

Niektorá tá prírodná kozmetika je oveľa drahšia ako tá z drogérie, aj preto si ľudia kúpia radšej tú s chémiou.

Ivka88

Hani123 za mňa je to jednoznačne česká značka Nobilis - eshop.nobilis.cz Mám veľmi citlivú pleť na ktorú som dlho hľadala vhodné pleťové výrobky. Po krémoch a čistiacich výrobkoch od tejto značky je moja pleť konečne vyživená a spokojná. Okrem toho maju úžasné voňavé éterické olejčeky.

Hani123

Ahojte, viem, že je táto diskusia už trochu staršieho dáta, ale snáď mi niekto aj tak zareaguje. Čítala som tu rôzne články o prírodnej kozmetike a som celkom namotivovaná na ňu prejsť...lenže sa v tomto trhu zatiaľ vôbec neorientujem. Viete mi prosím niekto poradiť kvalitnú prírodnú kozmetiku na pleť?
Budem rada za akýkoľvek typ, ďakujem

Kovalickova

Prechod na prírodnú kozmetiku je jedným z mála mojich naozaj dobrých rozhodnutí pri starostlivosti o telo a pleť (: vybrala som si prírodnúu kozmetiku hristina a radu sayaz ktorá je fantastická na tvár a na telo používam telové mlieko s kakaom a časticami zlata

alicazazrak

Ja mozem doporucit znacku pevonia botanica. Tiez som ju pouzívala na zaciatku- poznala som ju od mojej mamy, ta ich kremy pouzivala roky :) a teda zatial spokojnost, hlavne u mna na suchu plet

dagmar12

Ahoj. Som v tejto otázke nová, preto by ma zaujímali akékolvek tipy do začiatkov s výmenou kozmetiky za prírodnú :) aké značky sa vám osvedčili, kde nakupovať atd.

dodomacnosti.eu

Prírodná kozmetika a BIO kozmetika, v čom sa líšia? Viac než 60 percent toho, čo si dávame na pokožku, absorbuje naše telo. Z uvedeného dôvodu by sa do kozmetických výrobkov mali používať len tie najčistejšie ingrediencie. Organické a prírodné zložky sú efektívnejšie, než chemické deriváty z ropy, vosky a iné syntetické doplnky nachádzajúce sa v bežných kozmetických výrobkoch, ale zároveň pracujú v harmónii s pokožkou a telom. Z dlhodobejšieho hľadiska napomáhajú aj prirodzenému procesu hojenia a regenerácie. Prečítajte si celý článok na: www.dodomacnosti.eu