Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie bez priciny

netreba

ferli, nie! Jedna modrina ešte nemusí znamenať nič. Keď píšeš, že si bol na kontrole, tak prečo máš taký strach? Tým pádom vie lekár o tvojich problémoch, nie?

mam56

Ja som mal v lete tak tučnú frajerku, že keď som si dal vyvolať jej fotku z mojej tlačiarne, tak dodnes mi jej fotka z tlačiarne ešte nevyšla, a to už je december, pokiaľ sa nemýlim.
Inak, pozdravuje vás Big Foot, je veľmi šťastný, že je na Slovensku, nikto ho v lesoch neruší. S lesníkmi sa pozná, to nie je problém, pomaly by sa chcel uložiť na zimný spánok, ale zatiaľ nie je žiaden sneh na obzore. Už som mu dal aj Sanval, aby zaspal, ale nedarí sa mu to. Má peknú noru, má tam síce veľa bĺch, ale inak to tam má dosť útlné.
Ako sa hovorí Big Foot considers Chuck Norris as a myth:-)

mam56

Keď si tučný, tak máš ťažké kosti a keď si chudý, tak máš riedke kosti. To je celé. A čo sa týka umierania, nemumrieš, uvidíš. Už sa tak neboj.

mam56

Ja zase priberám bez príčiny. Asi to bude cukrovka alebo rakovina. Asi umriem, neviem. Ja neviem, prečo mi tá čierna pi.a s kosou povedala, že ma zabije bozkom, keď budem mať 70 rokov???
To nie je normálne.
Asi by som mal brať viac Quetiapínu, aby som si nenamýšľal hlúposti, že? Mal by som ísť na liečenie, ale moja druhá žena chce mať baby, tak radšej budem s ňou. Z liečenia by som si asi nemohol odbehovať, že?
Vy mi isto radi a bezplatne poradíte, že? Spolieham na to:-)))
Neviem, ale už nikdy nepretiahnem tú pizzu s kosou, však mne normálne tuhla krv v žilách, je ako normálna?

mmoonna

Nechcem ťa strašiť, ale môže to byť naozaj hocičo. Nerieš to tu na fóre, choď k lekárovi. Tu ti predsa nik nestanoví diagnózu.