Prosím potrebujem poradiť, cez týždeň prichádzam do kontaktu s jednou babou mladou, taká po dvadsiatke. Nebudem rozpisovať kde a prečo ale proste nedá sa vyhnúť tomu aby som sa s ňou nestretával. Môj problém je ten že v poslednej dobe neviem či jej biologické hodiny bijú alebo chce sex ale začala akosi po mne a kamošovi ísť. Kamošovi to nevadí, on má srandu z toho ale mne hej, lebo ja mám záujem o inú kočenu s ktorou tiež prichádzam do kontaktu cez týždeň.
Tá baba v poslednej dobe má volá von, pozýva ma si niekam sadnúť na café, núka mi niečo na zobnutie a tak. Kladie mi také otázky či niekoho mám, čo robím večer a kde bývam a s kým a podobné otázky. Všimol som si že si odfarbila viac vlasy na blond, nosí ich rozpustené akoby chcela zapôsobiť na mňa. Keď sa so mnou rozpráva tak sa namňa doslova lepí, stále si nájde dôvod aby sa ma dotkla rukou, chytá ma za rameno, chrbát.. Nemám rád takéto stíhačky. Neviem či sa chce vydávať alebo túži po decku ale nerobí mi to dobre. Ja som taký že ja chcem babu baliť a nie mňa nejaká a ešte takouto siloenou technikou. Nieje veľmi môj typ, ako je pekná ale povahovo mi nesedí. Je tak trošku hysterka keď sa baví s inými ženami alebo keď niečo nieje podľa jej prianí. Keď sa rozprávam ja s nejakou tak vidím že už zazerá, stále si nájde dôvod aby náš rozhovor ukončila, prerušila a narušila. Proste danú kočenu pošle niekam že tam niečo treba a nech ide po niečo a potom sa dá do reči ona so mnou. Tú dotyčnú začne ohovárať a kydať naňu.
Ako keby som bol z tých tak ju ľahko využijem a pretiahnem a dovi ale niesom z hentých a navyše mňa priťahuje iná kočena v mojom okolí ktorú som vyššie spomenul.
Poradte čo robiť? Ako sa jej nenápadne zbaviť aby mi dala pokoj a neviazala sa na mňa? Ona asi nechápe signály tela ktorá jej vysielam že nemám záujem. Mám pocit že čím viac jej dávam najavo nezáujem tým viac ju priťahujem. Bojím sa jej to otvorene a drzo povedať lebo odmietnutá harpia je asi všeličoho schopná a navyše nechcem aby ublížila dotyčnej ktorú ja chcem. Lebo zlé a pomstichtivé bosorky niesú len v rozrpávkach :D
Díkez, za akokoľvek vyjadrenia budem vďačný lebo už neviem čo robiť.
Ako sa zbaviť "šťíhačky" ? Please...
A aké riešenie navrhuješ ty? Čo sa stalo, že si to nechal bežať až tak ďaleko, teda, dovolil jej, aby ťa balila, keď ti to už na začiatku nebolo príjemné?
Chápem ťa, byť obletovaný niekým, o koho nemáš záujem môže byť nepríjemné, aj pre teba, aj pre ňu. Zaujímavo si to napísal: " Lenže máloktorá z vás bude o druhej hovoriť pekne že? " Hej, bude zranená, možno ťa bude nenávidieť, možno ti bude robiť zlé veci, a to isté tej tvojej vyvolenej...ale čo z toho môžeš ovplyvniť?
Ide oto že aj keď mám málo možností tak sa jej snažím vyhýbať ale ona si ma vždy nájde a rozvínie nejakú tú debatu pri ktorej sa ma snaží fyzicky kontaktovať. Akoby o mňa zpomedzi ostatných žien bojovala. Ak by ste chceli napísať že si to len nahováram tak nieje tomu tak lebo vidím že ostatné baby sa tak nesprávajú aj keď od niektorých by som to rád prijal :D Iné vedú konverzáciu so mnou normálne, pozdravia, usmejú sa a prehodia pár slov a ona? Ona sa lepí a stále niečo má potrebu rozoberať. Čiže správa sa ako sa povie akoby si ma nahovárala, dvorila mi.
Smilova vidím to už teraz ako sa vyjadruje o druhých babách, ako na nich spiní a pritom čo ja ich poznám tak dve z nich také vôbec niesú a sú v pohode. Lenže máloktorá z vás bude o druhej hovoriť pekne že? Žena ženu rada ohovorí v zlom aj keď to nieje pravda. Ale to je o inom. Ja vidím že ak niečo nieje podľa nej tak je dosť rozhorčená a keby mohla tak vrešťí. Už som mal tu možnosť ju vidieť že keď niečo nebolo podľa nej tak bolo zle a pritom nešlo o vzťahy.
Prefackať? :D
To nemôžem, ja by som jej rád povedal do očí svoje ale obávam sa že sa potom bude mstiť ostatným babám ktoré sa budú so mnou baviť a aj mne. Muž nevie čo môže očakávať od takej odmietnutej ženskej. Neviem čo to do nej vošlo, doteraz nás s kamarátomignorovala a zrazu neviem či je to tými sviatkami blížiacími sa ale zrazu je taká iná.
Čo ti bráni jej otvorene povedať, ako to cítiš? Je to naozaj strach, že sa stane jedovatou harpyou, ktorá môže ubližovať tvojmu okoliu? Ako a čo by tým dosiahla? A čo s tým môžeš potom urobiť ty?
Pravdepodobne je do teba naozaj zaľúbená, na tom nevidím nič zlé. To, ako ona naloží s odmietnutím, nikto nevie, asi ani ty ;) A ty jej činy nemôžeš ovplyvniť. Skús sa pozrieť na to, čo sa zmení k lepšiemu, ak ju narovinu odmietneš a vysvetlíš jej to - a čo sa zmení ak ju budeš ignorovať...
fuha, tak nezávidím ti,
ja som tiež žena... a trúfam si povedať, že tie niektoré ženy sú fakt harpie, len prefackať, rozmaznané monštrum