Skusil niekto hladovanie, hladovku ?

Príspevok v téme: Skusil niekto hladovanie, hladovku ?
anna6

Dobry vecer prajem,

Ma niekto skusenosti s hladovkou ?
Vedel by niekto odporucit nejaku literaturu alebo odborne clanky v cudzom jazyku ?
Zaujmlao by ma ci niekto skusal tuto metodu a ako sa po nej citil ...
Videla som rozne clanky, kde bolo za a proti o tejto metode...
Zaujmalo by ma preco v niektorych nabozenstvach maju posty ?
Aky by to mohlo mat suvis medzi zdravim a vierou ?
Dalsou otazkou skusil niekto kvapky mms ???
Pomohol niekomu konkretne v niecom ? v nejakom probleme ?
Dakujem

Radoslava 123

Ja mám 26 rokov, ale hladovku som neskúsila ešte nikdy a ani neskúsim, však by som asi od hladu odpadla :) Musím sa najmenej 3-krát za deň poriadne najesť a okrem toho si medzitým niečo menšie zobnúť, ale úprimne vás všetkých obdivujem, ktorí ste dokázali čo i len jeden deň stráviť bez jedla.

RNG

Na lepok zialbohu este nevyrabaju dostatocne ucinne enzymy, len ciastocne ucinne, preto ludia co nevedia stravit lepok urobia lepsie, ked sa mu vyhnu co najviac.

RNG

Kladovka je stary tradicny sposob, ako cistit telo tym, ze vsetky telom vyrobene enzymy sa spotrebuju na cistenie tela a nic na spracvanie jedla.
Hladovka oslabuje telo, lebo telo nedostava potrebne ziviny.
Preto dnes je ovela ucinnejsi sposob cistenie tela doplnkami enzymov mikrovlaknin a chelaciou.
Enzymaticke produkty dnes na trhu vedia dodad az radove viac enzymov, ako je samotne telo schopne vyrobit, tj netreba pri enzymatickom cisteni hladovat.

www.akv.sk
www.magazinluna.sk
www.zdravie.sk

skusam hladovku aj post, da sa nou vyliecit napr. hpv, zlikvidovat v tele virusy, bakterie /ak sa spravne dodrzuje/ dokonca /niektore/ pripady rakoviny ... jasne ze /skoro/ kazdy lekar ju zavrhuje.
pocas hladovky alebo, postu sa hovori, ze budes mat akoby halucinacie, u mna to funguje, ze viac vnimam veci okolo seba, clovek nieje otupeny a priotraveny chemikaliami z jedla, vzdy sa mi zlepsi cuch a sluch vnimanie celkovo /v nabozenstvach sa preto vyuziva, mozes spojit s bohom, meditovat atd., kazdy to ma inak.
si akoby mimo svoje telo, nejes ale mas energiu ako nikdy + este aj schudnes, zmiznu, ti vyrazky, koza sa vycisti , zlepsi sa kvalita vlasov, telo sa zregeneruje a vela ineho, treba skusit, pozorovat to, co sa deje s telom a dusou. je to fakt neuveritelne
niekto to nevie dodrzat a potom sa divi ze vysledok sa nedostavuje, treba si to predtym nastudovat a zvazit ci do postu alebo hladovky ist. samozrejme ze po skonceni sa hned neje ako bezne.. mam uz svoje odskusane metody a presne viem co s telom robit. ale nie kazdemu to robi dobre a nie kazdemu to moze pomoct, naopak moze to aj uskodit...

Kýčera

Anna 6, prečo kladieš tieto otázky? Tá literatúra musí byť nutne v cudzom jazyku, aký konkrétne máš na mysli ? Náboženstvá vznikali dávno, dostalo sa tam všeličo, medzi iným aj pôst. Vyjadrím sa Ti k tomu najrozšírenejšiemu na Slovensku - má to veľký súvis, ukazuje ľuďom cestu ako si udržať zdravie, je to správne načasované,...Hladovka môže byť rôzná a aj jej dĺžka i to, čo ňou chceme dosiahnuť. Aj tu si treba dávať veľký pozor, aby nám nepriniesla viac škody ako úžitku. A dobrovoľne hladovali, hladujú a budú hladovať nielen ľudia, ale aj zvieratá. Pre nich je totálne jedno, čo si tvrdí ten alebo onen s 1 alebo viacerými titulmi pred či za menom. Kým zvieratá si žijú svoj život rovnako aj ďalej, cítia, vedia a konajú v súlade s prírodou, ľudia sa odtrhli od prírody,... teraz sa vracajú späť, tam hľadajú zmysel svojho žitia, stratenú silu, zdravie,...a tam ho aj nachádzajú.