Vznikol medzi nami konflikt. Zranil ma. Sklamal ma (ludsky aj partnersky). Mali sme vymenu nazorov, ja som mu na to uz len potom co som odisla (lebo ma vyhnal) napisala, ze bol ku mne zly a ze som sa na nom presvedcila, ze plati: "v nudzi poznas priatela". Proste sa na mna vykaslal ked som ho najviac potrebovala a bola som na dne fyzicky aj psychicky. A jeho reakcia bola iba, ze mi odpisal, ze "som to uz prehnala".
Odvtedy NIC. Obaja mlcime. Su to uz viac ako 2mesiace. Ja mlcim. On mlci. Tajne som dufala, ze ked som mala teraz narodeniny, ze mi aspon napise "vsetko najlepsie". No nic. Uplne na mna kasle. Ja sa trapim, revem, nechce sa mi ani zit, proste nic. Ja uz by som mu snad tisic krat napisala, ohlasila sa mu. Ale moja priatelka mi to zakazala. Vsetcia mi to zakazuju. Lenze ja viem ze on sa mi sam od seba prvy neozve. On je velmi tvrdohlavy, tvrdy, hrdy. Prvy krok on nespravi. A ja som tie prve kroky robila stale, cele 2r co sme boli spolu. Vsetcia mi opakuju, hucia do mna, ze som zena. Ze on ako muz musi urobit teraz prvy krok (prameni to aj z toho co sa medzi nami vtedy odohralo, stalo). Ja nechapem ako moze niekto niekoho odkopnut, zabudnut nanho, zbavit sa ho ako prebytocnej nepotrebnej veci ked dovtedy sme boli nonstop 2r spolu?? Ma vari srdce z kamena aby zabudol co medzi nami bolo? U mna nie je den noc co by som nanho nemyslela. Co prave robi? Ako sa ma? Ako mu je? Ci je ok? Som uz na dne. Chyba mi sialene moc. Aj teraz mi tecu slze po tvari co to pisem. Milujem ho. Chyba mi. Neviem nanho zabudnut. Neviem co dalej? Keby sa dali z hlavy odstranit spomienky, pamat tak by som sla okamzite urobit to. Nepovedali sme si ze je medzi nami koniec ale spravame sa tak. Je mi nanic. Chcem nanho zabudnut no neda sa. A ani nechcem. Strasne mi chyba. Akoby som nim stratila velky kus samej seba. Neviem co mam robit
Da sa zabudnut na lasku?
Ja som na psychiatrii povedal lekárom, že mám presne taký istý zdravotný problém, tak mi nasadili el. šoky. Veľmi mi to pomohlo, akurát, že potom som si nevedel spomenúť ani na to ako sa volám:-)
Teraz, keď si spomeniem na staré lásky, tak si do hlavy za pomoci takej špeciálnej čiapky z Ameriky púšťam sám prúd do hlavy.
Dokonca majú aj el. kreslo, ale je dosť drahé. Musím niečo prisporiť. Potom by som mal celotelový el. šok:-)))
Či ide o lásku alebo nie, sa treba opýtať toho pána (skôr koko..) tam dole. Vieš, to je ako keď máš fotku a masturbuješ na ňu, tak buď sa ti na ňu postaví alebo nie:-)
Však len zober jej fotku a uvidíš, aká bude reakcia:-)
Nezabudni, stará hrdza sa dáva dole šmirgel papierom.
WhyNot. Mam strach. Cim je to dlhsi casovy usek a odstup (uz plynie 3mesiac co sme ticho, nebavime sa, vobec spolu nekomunikujeme a sme obaja ticho) tak sa bojim jeho reakcie. Ze bude na mna kaslat uplne totalne ako doteraz jak je ticho, ze ma bude ignorovat, ze mu budem totalne ukradnuta. Mozno sa menej obavam pripadneho vynadania nez tohto hrozneho ticha. Teraz ako keby este existovala ista nadej. Ze este predsa len sme spolu. Viem, znie to cudne. A ano, mas pravdu. Rano patri prvy pohlad aj vecer ci pocas dna na moj blby fon ci mi predsa len nenapisal (sms mail mms), alebo ci mi nevolal, ci nepride za mnou a tak
Tak mu napis. Teraz mas nadej a v kutiku duse dufas, ze sa ti ozve a ze sa date dokopy. Urcite furt kontrolujes mobil a pri kazdej sms si myslis ze to je on (aspon moja skusenost :D). Tak mu normalne napis, ze ako je to s vasim vztahom, ci to uzavriete, aby si sa pohla dalej alebo sa k sebe vratite. Nemas co stratit.
Daniuska. Islo o podstatnu a pre mna velmi dolezitu vec. Za dva roky sme mali velmi malo nezhod a aj ked sa nejake vyskytli, vzdy sme vsetko prekonali. Vzdy sme si vsetko vyjasnili, vydiskutovali, objasnili vyriesili a bolo. Ale toto je ine. Zaviselo od toho aspon pre mna dalsie fungovanie nasho vztahu. Dalsie jeho smerovanie. Takze neslo o hlupost a somarinu, banalitu. Aspon pre mna.
Anonym456. Mrzi ma, co sa ti stalo. U mna je to podobne. Narusil sa mi spanok, prijem potravy, psych.rozpolozenie. Placem a trpim. Nelepsi sa to. Skor naopak. Nemam chut ani dalej zit. Nic ma nebavi, netesi. Je mi hrozne. Chyba mi
Dá sa, mne sa stalo ešte niečo horšie, nechala ma kvoli inému. Bolo to strašné hlavne prvé mesiace, nejedol som, nespal som, zrutil sa mi svet ale prešlo to len vydrž
Ono si to treba v hlave spocitat co vlastne chcem...rozsisla si sa snim pre nejaku chybu, ktoru si mu nedokazala tolerovat a to dlhodobo. Ta chyba sa vo vasom vztahu neodstranila, cize je tam pritomna stale. Ked sa k nemu vratis, bude to tam vzdy a zas na tuto chybu zrejme narazis a zas ti to bude vadit. Tak si v hlave spocitaj ci sa vzdas tohoto cloveka, alebo budes s tymto clovekom, ale budes mu jeho chyby tolerovat. Ked jeho chyby tolerovat nechces a nevies, tak mu daj pokoj. Ked mu to uz tolerovat mienis, tak sa mu ozvi...Len aby si nebola nakoniec jeho handrou, ked zisti, ze si s tebou moze robit co chce.