miki33 ... uvádzaš v cv aj rok narodenia? podľa toho čo si napísala máš okolo 30, čo občas môže niekomu implikovať nejaké veci ohľadne zakladania rodiny, hoci čo viem tak na také sa pýtajú aj čerstvých absolventiek....ja som vekom tiež takto a hľadám si cca 6 mesiacov a bola som na cca 14 pohovoroch (na jeden som nedošla, sa mi veľmi nechcelo:D), ale neišlo vždy o full time job, často mi prídu tie joby na part-time náplňou zaujímavejšie než full time na kt je veľa krát najkrajší len ten plat :D ja som ale szčo a v podstate nebyť nejakých právnych obmedzení už dávno (spolu)pracujem, pričom v rámci fulltime jedine kde ma chceli tak platovo to bolo v čistom niečo nad 400e pričom by som musela rušiť živnosť (čiže nemohla zarábať viac inde:D)
inak veľmi sa mi nepáčia tie spôsoby tých firiem, že dáme vám vedieť do nejakého dátumu po pohovore, že ako sa rozhodli, a oni sa ti ozvú omnoho neskôr, keď už si našla niečo zaujímavejšie..
btw čo si predstavuješ pod tým exkluzívnym jobom kt majú tie 19-nástky?
inak _meno tu uvádza dobré rady, že vedieť čo chceš,ale treba to vedieť aj správne odkomunikovať v cv a v motivačnom liste, aj keď nie všetci potenciálni zamestnávatelia všetko vedia správne pochopiť (potom, aby mal človek pocit, že si ani poriadne nepreštudovali tvoj cv, alebo že nechápu súvislosti :D)