Aký máte plat ?

Príspevok v téme: Aký máte plat ?
krakonoš

Aj keď viem, že peniaze sú citlivá téma, ale zaujímalo by ma aký máte brutto /hrubý/ plat ? Ste spokojný? keď sa nájde niekto kto otvorene napíše poprosím aj počet zamestnancov firmy a ešte kraj.

Ďakujem

890 brutto, nespokojny,20 zamestnancov, ZA kraj

Viem, že by sa to dalo viac špecifikovať, vek, vzdelanie, profesia, ale to nechcem vyzvedať.

hackerka

A ešte niečo aby si vedela telefón čiže smartfòn mám na maďarčinu nastavenú nie na slovenčinu kapito? ;)

hackerka

Opatrovateľka starých ľudí plus 13 a 14 plat. Daj si okuliare ja žiadne chyby nevidím. Len keď tak som preklepla na smatphone keďže ja dosť rýchlo píšem :P

antihackerka

hackerka, ty si strasne sprosta, vsak chod ty utierat posrate zadky za tri stovky...a pokojne to mozes poslat tomu zamestnavatelovi, trubka, ten je rad, ze tam lorin robi, ineho by nenasiel, iba ak teba, krava.

hackerka

@ lorin : dávaj pozor ako to o svojej svojom zamestnaný rozprávaš lebo môžeš na to ľahko dopadnúť. Keď sa ti to nepáči tak to nerob tak si najdi inú robotu kt ta bude šťastné napĺňať Inak pre mňa nie je problémom tvoj komentár skopírovať a poslať tvojmu zamestnancovi

Prezyvka055

Hmm tak to mam plat mozno ked spocitam vsetky predosle posty dokopy ... Mnichov/Nemecko ... cca 50 zamestnanov .. spokojnost