ahojte chcem sa spýtať čo je pravdy na tom že v liečbe rakoviny pomáha vylúčiť zo stravy biely cukor,múku a mliečne výrobky? aká strava a doplnky pomáhajú pri rakovine? dakujem za rady.
rakovina-rada
áno trojklanný,neverím tej diagnóze, pretože ešte nemám za sebou biopsiu /na ktorú ani nepôjdem/, ale tiež som bola hrdinka keď som bola zdravá, že by som nepodstúpila chemo a radio, ale keď je človek v ohrození života tak uvažuje inak.
ninka 255, rakovina nie je choroba, je to len stav našej životosprávy a životného štýlu a preto neviem pochopiť reakciu žien, prečo, ak je už neskoro, sa na nete ozývajú a vypytujú, čo s tým?
Čaká ťa chemo, či radio terapia s čím tvoje telo nebude súhlasiť a bude s tím bojovať. Ale, ako poznám všetké tieto prípady, necháte do seba ládovať chémiu, lebo nič iné vám neostáva, veriť viete iba lekárom, čo predpisujú lieky nariadené farmamonopolom, ktoré zas spolupracujú s poisťovňami, ktoré platíme /povinne/ a ktoré z nás žijú!
Tak prečo ta otázka, čo a ako s tým? Študovaný onkológ ti to predsa povie pri vyšetrení! ALEBO máš pochyby a neveríš jemu stanovenej diagnóze?
Ženy, o ktoré tupýtaš o radu, boli presne v tej istej slučke, doktor-liečba-farmamafia-poisťovňa...
Aj ja viem 4 dni že mám rakovinu prsníka, som zmätená ani nechcem pomyslieť čo ma čaká, ale privítala by som rady od žien čo to prekonali.Ďakujem
Jefito, ja tu neradim vsetko co zabija virusy a bakterie, ale len to co ich zabija a nam neskodi. Tj to,. co je podla FDA oznacovane ako "generally safe" a na co nie su ziadne dokazy o skodlivosti.
A to je rozhodne lepsie pouzivat, nez farmaceuticke patentovane chemikalie, ktore maju hromady moznych skodlivych ucinkov a su na tretom miest ako pricina smrti ludi
Oxidatory nie su neskodne, ale rozhodne menej skodlive , a nie su karcinogeny ako je chemoterapia. A rozhiodne nie su SAVO alebo Chlorox, aj ked obsahuju podobne oxidatory.
Všetci, či chceme, či nechceme, podporujeme farmakologický biznys cez zdravotnú daň, nazývanú povinné poistenie.
Žiadne poisťovňa neprepláca iné liečenie, ako chémiou, žiarením alebo operáciou.
Neskúma, ako človek žije a ako k rakovine prišiel.
A keď umrie, nezisťuje sa otrava chémiou.
Dobre teda... myslel som si, že si seriózny týpek, ale zrejme som sa mýlil :)
Poďme užívať kyselinu sírovú z autobaterky... tiež zabíja baktérie a vírusy ;)
Inac keby bol chaparal naozaj toxicky, tak by ho FDA milerada zakazala. Kedze ale bol cas zakazany a neskor znova povoleny, zrejme niekde je dokaz o tom, ze je neskodny.
Len si ho este nenasiel, co moze byt zamerne naraficene farmaciou, ktora ma prsty aj v internete hlboko..
Zialbohu vsetky vladne organizacie viacmenej sluzia farmacii a monopolnej medicine. Takze tvrdia to, co sa im hodi na predavanie farmaceutik a udrzovanie dostatocne zasoby zakaznikov pre lekarov.
Naozajstne pravda sa dnes tak lahko nenajde, hoci je to mozne, tak ako to robim aj ja sledovanim lekarov , ktorych metody sa odlisuju od monopolnej mediciny a maju s nimi velke uspechy.
Nejaké tie skutočné štatistiky z USA:
seer.cancer.gov
seer.cancer.gov
seer.cancer.gov
seer.cancer.gov
seer.cancer.gov
Veď, keď biznis, tak biznis. A poriadne. Doplnkový priemysel nemá čo nadávať. Náhražky (ako sója, ryža či pšenica), kontaminanty či dokonca zakázané liečivá (napríklad sibutramín).
www.foodsafetynews.com
www.ag.ny.gov
www.nytimes.com
www.nytimes.com
labdoor.com
www.livescience.com
Zoznam, zatiaľ zistených, chemických liečiv v "čisto" prírodných doplnkoch: www.accessdata.fda.gov
(A nie, nie sú to žiadne kontaminanty, pretože celú našu spoločnosť ovláda farmabiznis. Sú to látky, ktoré sú do tých doplnkov pridávané účelovo... Možno si výrobcovia nie sú istý účinkami svojich preparátov, preto ich potrebujú prilepšovať. Veď inak by tá "kontaminácia" nebola taká striktne selektívna, čiže prípravky na chudnutie by neobsahovali sibutramín).
Nie všetko, čo doplnkový priemysel deklaruje, je aj pravda. Napríklad: www.livescience.com
www.lovcisarlatanov.sk
A nie všetko, čo zástanci doplnkov tvrdia, je pravda. Chaparral je na zozname toxických látok od roku 1997 pre svoje hepatotoxické účinky (a nik ho odtiaľ nevyňal či inak nerehabilitoval): www.accessdata.fda.gov
livertox.nih.gov
www.google.sk
Ani každý príbeh vyliečenia je pravdivý: www.zdravotnickydenik.cz
A ak si niekto myslí, že výrobcovia doplnkov nie sú skorumpovaní, tak sa kruto mýli. Jeden príklad: pqasb.pqarchiver.com