Ahojte ,ľudia potreboval by som poradiť . Chcem zbaliť jedno 13 ročne dievča #nohate . Chodím s ňou do rovnakej školy :) Je to slušne ,vychováne milé múdre šikovne dievča :) . Jediný problém ,že v škole zbaliť proste nejde a cez skype alebo FB ju nechcem otravovať :) . Nechcem sa jej pchat do ryti s prepačeným :) Potreboval by som nejakú normalnu radu ako toho docielit :) Neviem ako jej to nenapadne naznačit aby s toho sa cela škola nerehotala 2 roky
Ako zbalit spolužiačku
Ja chapem s tým nemam problem :D chodit von len proste je to s ňou zložite a predsa je to spolužiačka
No ked s ňou chceš chodiť tak musíš s ňou raz za čas ísť von :D
Ja ju len nemám jak pozvat von lebo býva v dedine :) a ta dedina nieje najbližšie aj ked choddi do mesta do školy :D .
Nie je pravda ja mam od svojich 13 rokov frajera a sme spolu už 4 roky. Človek nikdy nevie čo sa môže stať. Nepýtaj sa tu ludí na fore ty ti velmi nepomôžu. Nepovažuj to za otravovanie a zavolaj ju von. Ja ked som mala tych 13 tiež môj partner si toto isté myslel že ma nechce otravovať a podobne. Potom mi začal písať po čase sme išli aj von a sme spolu. Nikdy nevieš čo sa môže stať :)
Pochybujem že ju zbalíš :D Ked je múdra tak pochopí že vzťah v 13. nemá veľkú šancu a asi ťa odmietne. Súdim tak podľa svojej tiež 13. ročnej kamarátky ktorá podľa opisu sedí.