ťažká depresia

Príspevok v téme: ťažká depresia
annemary

Prosím Vás poradťe mi.

Ako zistím či som v ťažkej depresii?

Začalo sa to s nezhodami s mojim bratom, teraz som prišla o prácu.

Prestalo ma všetko baviť, v ničom nevidím zmysel života,

so začiatku som jedla raz za den a teraz som prestala jesť pretože vôbec nemám pocit hladu a aj som schudla.Nemôžem spávať, vraciam, nemám na nič náladu, nič ma neteší a najhoršie je ako skončiť so životom. Myslím na samovraždu každý den, mávam obrazy ako ležím na ceste....Rozmýšlam nad vecami ako ulavit svojej bolesti- napr. pojest lieky a zapit ich alkoholom, skocit pod auto......

Je tento moj stav vážny?Je nutná hospitalizácia? Počula som aj o elektrošokov, tak chcem vediet či by v tomto stave mi ich odporucali.

Poradte niekto,lebo mám starch sama zo seba že vyvediem nejaku hlupost

Lulu2011

citala som prvotny zadany text, ked ju odbila, treba ist za inou, ak je z mesta, psychiatrov je az az...alebo ist na urgentný prijem do nemocnice

Lulu2011

treba ist za psychiatrom, presla som si tými stavmi a bolo to znicujuce, nechcela som uz zit, jedna lekarka ma dala dokopy a zmena zivotneho stylu, nehovorim, ze som uplne vyliecena, mam este uzkosti, ale neda sa to porovnat s tým co bolo, beriem 3/4 roka antidepresiva

annemary

Dnes som bola pri psychologicke a povedala ze nutna hospitalizacia ze mam urgentne ist k psychiatrovi. Ta ma odbila ze mam prist najprv v piatok a potom v stredu,lenze som povedala ze neviem ci vydrzim. Je mi hrozne myslim iba nato ze zjem lieky