"pretože ak ty nemáš presne vyskladané, na čo je dobré behať, cvičiť, tak je to pre teba iba nepodnetná činnosť. "
Mam a aj stále mam, preto som aj zacal so sportom a zmenou stravy.
Na zaciatku to bol pocit plny radosti a euforie, vysvetlís mi to ako je mozne ze prvych par tyzdnov to fuguje a potom uz nie?
A to vo vsetkom, chcem na PC vytvorit nejaky video hudobny klip na ktory mam perfektny napad zacnem ho vytvarat CHCEM ho vytvorit s plnym elanom no vzdy bud v polovicke alebo v stvrtine videa skoncim. Nedokazem sa sustredit a chcem do neho pridavat vsetko, to co sa pred tym javilo ako jasny plan v mojej hlave na ten klip je teraz chaos, a neviem ako pokracovat dalej lebo by som do toho videa pridal najradsej vsetky efekty ktore tam pasuju ale to sa neda, tak tu editaciu radsej ukoncim.
Pri takýchto komplikovanejších veciach ako som opísal chcem robit viac veci naraz, a ak niekde pasuje viac veci ktore urcitu vec spravia lepsou chcem ich tam dat vsetky.
Zmena myslenia, bud konkretna ako konkrétne do ktorého bodu, kde zmenit to myslenie????
Jedalnicek som zmenil tak drasticky ze si ani nechci predstavit aku to vyzadovalo silu vole a zmenu myslenia. Este ktomu ked ti kazdy den urcity ludia neustale nukaju jedlo ktore uz nejedavas.
Myslím si toto: Heslo dneśnej doby je podvod.
Klamári, podvodnici, ludia co vyuzivaju druhych ludi sa momentalne vo svete maju dobre
Dokaz: " Podnikateľ, ktorého usvedčili v roku 2014 z úplatkárstva a prania špinavých peňazí, zakúpil v utorok ďalší 16,08-karátový ružový diamant za 28,5 milióna dolárov"
Ludia s kretivnym myslením, a priebojnosťou, možu nieco dosiahnut aj bez toho aby boli taky ako tí vyššie.
Myslim si že moja výchova zo strany rodičov v krestanskych hodnotach bola uplne nanic, ked mi teraz vycitaju ze sa neviem nikde uplatnit a mám slabu robotu.
Neviem, lebo nechcem, lebo vidím ze vo vacsine odvetviach ludi len vyuzivaju, a aby si zil medzi "zralokmi" musis sa ako zralok spravat.
Ze sa mozem uplatnit aj v lepsej praci bez toho aby som sa tak musel spravat?
Platí: "Ludia s kretivnym myslením, priebojnosťou a podobnými vecami, možu nieco dosiahnut aj bez toho aby boli taky ako tí vyššie."
Ja taký nie som.
Aký som? Na rozvoj svojho talentu by kazdy potreboval peniaze na pozicanie alebo zakupenie urcitych hudobnych nastrojov.
Hranie na nich by mi ale zase znemoznoval fakt ktorý som opísal na zaciatku a to ten ze asi v stvrtine by som skoncil.
Dalej preco, by som zrovna ja mal hravat na hud.nastrojoch? Na svete je niekolko desiatok milionov ludi ktory chcu to iste, ak je sanca ze sa to spomedzi tolkeho zastupu a obmedzenych moznosti podari aj mne?
Aky som 2?: Tým ako som vychovany mozem ist akurat tak do klastora, alebo za knaza. Hovoria: "Ešte naivny mladý snílek ktorý takmer nikde nebol a nič nezažil čo on može vedieť, veď jeho to prestane bavit keď bude starsi a bude mať životné skusenoti.
NIE neprestane, lebo som tak VYCHOVANY od mala.
Čiže aby som to zhrnul: Zmeniť myslenie = zmenit to ako som bol vychovávaný odkedy sa pamatám (4+roky do 16 rokov).
Hmmmmm anjelik ty si veríš zmenit myslenie po tolkych rokoch urcitej vychovy, nepoviem ak by som taku vychovu dostaval od 20 do 32 rokov. Tam uz si starsi mas svoj rozum, ale od maleho dietata kedy vsetko vnimas OVELA intenzivnejsie, a vsetko to sa ti zapise do pamati?
Zažil som už dosť situácií na to aby som mohol povedať že to je NEMOŽNÉ, vždy keď som chcel urobiť niečo v hrubom rozpore v hodotach v akych som bol vychovany ozval sa vnutorny hlas, svedomie.