Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SOM VZDUCH

Príspevok v téme: SOM VZDUCH
Roxy22257

Ľudia ma neustále prehliadajú, som vzduch. V kolektíve nie som obľúbená, už viac krát som zmenila miesto, no mám pocit, že je to stále rovnaké. Akoby ma stále sledovali, poza môj chrbát si šuškali, ohovárali ma, nemali radi.. Už neviem čo si počať, ľudia ma jednoducho nenávidia a ja neviem prečo, nekradnem, nezneužívam, keď môžem, pomôžem, poradím ako len najlepšie viem, snažím sa na ľudí usmievať, ale už jednoducho aj nevládzem, ja tomu proste nerozumiem, je chyba vo mne? Som už zúfalá, čo mám robiť?

Moireal

Zazivam presne to iste aleja musim povedat, ze sa mi to deje hlavne u zien. Momentalne mi nenapada clovek zenskeho pohlavia, ktory by ma normalne ze mal rad. Azda iba moja moja mama. Vsetky ma inak neznasaju. A ja tiez neviem preco....

Slobodna

Robia to prave preto, ze si voci nim prilis dobra. Proste to zneuzivaju. Ludia si nevedia vazit dobrotu, vzdy sa budu snazit nad teba povysovat a preto sa nauc zaujat voci ludom neutralny postoj, vymedzit im hranice. Otvaraj sa a bud dobra, len k par vynimocnym ludom, ktorych pustis do svojej osobnej zony. Ostatnym nechaj za dverami, za touto hranicou.

Radoslava123

Vyštudovať angličtinu a nájsť si prácu z domu: dávať deťom doučovanie, prekladať knihy, texty... Keď ťa nenávidia, netlač sa medzi nich. Načo sa tlačiť niekam, kde ťa nechcú? Možno patríš medzi najšikovnejších, najusilovnejších zamestnancov s najlepšou pamäťou, s najlepšou schopnosťou rýchlo a ľahko sa učiť, s najlepšie vyvinutou schopnosťou logicky myslieť, a podobne. Že si takáto, to nemusíš nikomu hovoriť, ľudia si to rýchlo všimnú sami a kvôli tomu ťa začnú nenávidieť, lebo ti tieto tvoje mimoriadne danosti a výnimočné schopnosti závidia. Ty možno v kútiku duše cítiš, že spravodlivé by bolo, keby si neskôr bola aj povýšená na šéfku, veď kto iný, keď nie ty, veď predsa sama cítiš, že si zo všetkých najlepšia. A práve tu je kameň úrazu. Keby si mala aspoň jednu, jedinú chybu, závistlivci a zloprajníci by ju na tebe našli a o nej nonstop rozprávali. Ty si však dokonalá (ako pracovníčka), preto žiadnu chybu nenašli. A keďže nenašli, tak si nejakú vymyslia a budú ju šíriť ďalej. Napríklad tvoje slová prekrútia naopak, dajú im opačný význam, než ako si to ty myslela a budú ich šíriť ďalej. Príklad: Kolegyňa sa ťa opýta, či sa ti páči šéf (pekný muž, ale ženatý). Ty povieš, že vyzerá dobre a na vzhľad sa ti páči, ale so ženatým by si si nezačala, lebo máš svoje zásady, od toho radšej s vibrátorom. Ona je o tri seknudy u šéfa v kancelárii a povie mu, že ty si naňho povedala, že je strašne škaredý a odpudzujúci a že si vraj vyhlásila, že takého, čo sa ti tak hnusí ako on, by si nikdy nechcela ani do postele, ani do manželstva, radšej vibrátor. Toto sa ani jednému peknému a pohľadnému mužovi (šéfovi) páčiť nebude. Možno ťa vyhodí. Lebo uverí intrigánke. Človek, ktorý je ako pracovník úplne dokonalý, čiže zo všetkých jednoznačne najlepší, NIKDY NEBUDE POVÝŠENÝ!!! Pravdepodobnosť, že bude nespravodlivo vyhodený, je oveľa vyššia ako pravdepodobnosť, že bude povýšený. Jeho osudom je vždy a všade sa stať iba obeťou intríg. A kým toto nepochopí, bude nútený prejsť cez mnoho kolektívov, v každom zažije to isté. Až kým znechutený nezistí, že márna bola snaha a dosiahnutie niečoho, čo sa dosiahnuť nedá a lepšie bude prestať sa o to snažiť, ale radšej sa zamerať na prácu z domu, bez kolektívu a bez falošných ľudí. Síce vo večnej samote, ale aspoň bez nových rán a jaziev na duši, ktoré by tam mohli zanechať ďalší a ďalší falošní klamári a intrigáni, ale aj hlúpi šéfovia, ktorí uverili intrigánom.