ako si užiť ?

Príspevok v téme: ako si užiť ?
nancy3535353

Takže ahoj začnem tak že mám 18. A môj problém je v tom že o mňa nemá nik záujem. Ja nemám žiadne sebavedomie a nikdy som ho ani nemala. Takže kde začnem, niesom nejako výnimočná som úplne obyčajná baba veľmi hamblivá, nemám zmysel pre humor a nemám ani charizmu, v skratke nemám nič také čím by som zaujala. Výzor je tiež taký normálny, nič extra. Vždy som si myslela že je to tým že nevyzerám až tak dobre ale len teraz ako som začala chodiť do spoločnosti som si všimla že moje kamarátky sú úplne iné ako ja, plné sebavedomia hoc vyzerajú menej atraktívne a chlapy sa okolo nich motajú stále. Nebudem klamať niesom žiadne zlatíčko hoci tak na každého pôsobím... a už mi dosť chýba sex. Nechcem riešiť vzťah alebo niečo také (dosť som sa sklamala), chcem len sex a dokonca som stretla aj niekoho s kým by to bolo fajn a však ja som sa nemala k ničomu tak to skončilo. Niekto by možno povedal že som blbá ale ja naozaj neviem komunikovať s opačným pohlavím (ktoré ma priťahuje). Nemôžem povedať že by okolo mňa neboli žiadny chlapy to sú ale len taký s ktorými neviem komunikovať a tým pádom úplne opadne záujem alebo taký s ktorými komunikujem ale vôbec ma nepriťahujú a neviem a ani nechcem si predstaviť že by som s nimi niečo mala. Prosím poraďte mi niekto čo mám robiť. Ďakujem vopred za to že ma nebudete odsudzovať.

adr1a

Ja sa vam divim. Ked chcete len bohapusty sex tak nie su lepsie vibratory a rozne ine hracky pomocky?? Venusine gulicky, vibracne vajicka, vibracne nohavicky, potom rozne velkosti sady ai vibratorov od vymyslu sveta. Od takehoto sexu necakaj dake predohry neznosti hravost fantaziu vasen divokost ci nehu ai. Toto budes mat vo vztahu, v laske. No nie ked sa s niekym budes stretavat len kvoli sexu. Posluzi si, ulavi na tebe a potom dovi dopo. A este budes mat nalepku k.. To uz potom daky normalny slusny ani o teba nezakopne. A co sa chces potom kvoli povesti onalepkovaniu niekam do trantarie stahovat? Sorry. Uz teraz mas minusove sebavedomie. A po takychto sex stretkach co myslis?! Ze ti sebavedomie stupne? Budes sa citit ako daka spinava handra. Vsak stacilo si precitat tvoj prispevok. Takze najskor spoznaj svoje telo, co ti robi dobre, co sa ti paci, co ta vzrusuje, kde mas svoje erotogenne zony ai. To spoznas vlastnym uspokojenim, masturbovanim, hranim sa sama so sebou, mas ruky prsty a kludne si zaobstaraj pomocky o ktorych som uz vyssie pisala. S tymi to budes mat kedy chces, (casovo) kolko chces.

Chcela som este nieco napisat ale to si uz radsej necham pre seba. To uz je iny level a sem to ani nepatri

Filip TT

proxyproxy - otazky ktorym nechapes sme tu uz preberali tolko krat a tak podrobne zo vsetkych uhlov a s mnohymi prikladmi zo zivota, ze uz sa to asi nikomu nebude chciet opakovat.

proxyproxy

"sex nie je len zabavka a uzivanie, je to zodpovednost, voci inym, voci sebe.."

Asi nikdy nepochopim ako moze niekto z takej primitivnosti ako sex robit taku vedu... Ved ked si chce zasukat tak nech ide si co myslis ze sa stane ty mudrc? Nic. Pretoze sex je jedno velke nic, ak neratame tych peknych par minut.

Ak chces chalana na sex tak najlepsi sposob je mu dat najavo, ze je ti sympaticky, ze sa mu pacis, aby nabral odvahu a oslovil ta a ukazal o teba realny zaujem. Vobec nemusis nic zaujimave hovorit, dolezite je len aby sa sa mu rada pozerala do oci, aby si sa usmievala, mala v jeho pritomnosti dobru naladu, skus sa ho obcas nejak dotknut, alebo ho objat, smej sa na jeho aj nevtipnych vtipoch. ked sa uz osmeli a ta oslovi tak mu musis ukazat ze sa rada nim nechas dotykat, aj pobozkat. Vsetko ostatne uz pojde samo velmi lahko a rychlo pokial nie je teply alebo uplne hanblivy, neisty, alebo krestansky fanatik.

Mesačný princ

kafe - to ako keby si mne písala, ako keby to bolo na mňa ušité.

No ľudia, ktorí majú podobný problém si len veľmi ťažko poradia sami.

ale tak pekne sa to číta a dobre si to napísala