Ahojte! Prosím o radu! Som už vydatá a mám aj detičky malé do 6 rokov, ale stalo sa mi niečo čo som nečakala a ani nemala v pláne. Zaľúbila som sa do kňaza a akosi sa neviem z toho vymotať... on o tom nevie, aspň si myslím, aj keď občas mám pocit, že mu niesom ľahostajná (napr. minule pri spovedi sme si vymenili niekoľko pomerne dlhých pohľadov, pri omši keď som si vsimla že na mňa pozerá a pozrela naň tak uhol po chvíľke pohľadom, ...), ale nechcem narobiť zbytočné problémy ani sebe, ani mojej rodine, ani jemu... Poraďte mi ako sa s tým vysporiadať? vyhýbať sa mu nedá, lebo nemáme kňazov na výber, takže stretnutie je nevyhnutné na omšiach a na spovedi...
Zamilovaná do kňaza
lostinlove a si si ista, ze si to nenamyslas? Male deti chodia na krizik az po omsi, aby sa nemiesali s detmi, co uz chodia na prijimanie. Pre male deti, co maju rodicia na rukach sa toto, nevztahuje - tie dostanu krizik zaroven s rodicami.
To ze ta pustil pred babkami je tiez celkom pochopitelne, niektore babky sa tam chodia vyrozpravat. Myslim, ze keby sa chcel s tebou v spovedelnici porozpravat, nechal by si ta prave nakoniec, ked tam uz nikto nebude.
anjelik * všetko presne tak realizujem, ale aj tak ma pohľadom vždy nájde,nakoľko je kostol pomerne malý, aj s deťmi chodím, ... a do kostola pre to nechcem prestať chodiť ... A z babičiek si nič nerobí, minule mi vybavil, aby ma babky pustili na spoveď medzi prvými, lebo mám doma deti malé, ... alebo keď som šla na prijímanie s malou dal jej krížik na čielko už vtedy, aj keď ho nikdy nechce dávať deťom počas prijímania, lebo že sa dáva na konci omše, ...
Ak to ma byt rada ako sa spravat, tak nemaj s nim viac kontakt ako ini ludia.
Ak to ma byt rada ako sa odlubit, tak mas vyhodu, ze mas rodinu, sustred sa nich - na manzela a na deti. Skus trochu ozivit vas vztah - urobit doma malu jar.
Odlubit sa nie je lahke - ten clovek ti je pre nieco blizky. To nezmenis, on ti bude stale sympaticky. Ale mozes to zmenit na tu surodenecku lasku, ako som pisal.
No, mohla by si napr. menej páchať hriechy a nechodiť na spoveď tak často. Rovnako sa dajú aj omše obmedziť. Nestrkaj sa do prednej lavice, ale stoj kdesi vzadu, medzi starými ženami. Tie ježibaby už na teba dozrú a isto ťa prejde chuť na dlhé a veľavravné pohľady. Zamilovanosť často vzniká z obdivu, tak skús rozmýšľať, čo presne rozpráva a hľadaj v tom logiku. Do kostola ber aj svoje deti, nech ti pripomínajú manžela a čo si mu sľúbila. Stále si opakuj, muž, čo nosí sukňu, neni pre mňa. :o)))
Kiež by sa to dalo tak ľahko ako píšeš ... Ale radu by sok fakt potrebovala .... prosiiiiiim
No pozri mozes ho mat rada ako sestra brata. To je celkom dost, nie?
Tehotná niesom pokiaľ viem, 2 deti sú dosťja vzťah nechcem rozvíjať len to neako prekonať
Vtáky v tŕní... :o)
No nič, myslím že keď sa to bude nejak stupňovať, nechá sa preložiť do inej farnosti.
Pripadá mi to ako z filmu vtáky v trni... nie si náhodou tehotná? To možno iba tie tvoje hormóny však má muža a s ním dieťa tak čo chceš ešte?