tie české bavlnené tričká čo pohlcujú pot sú celkom fajn…moj muž ich nosí na tenis a stále vyzerá tip top aj po mači bez potu na povrchu
Aké oblečenie zvoliť na beh - 2. časť
zacala som behat v starych teplakoch a tricku, no na teniskach som si dala zalezat. neskor som si kupila aj kvalitnejsie oblecenie, hlavne ked uz bolo chladno
ja behavam v takych obycajnejsich veciach akurat na topanky si potrpim, kedze to je podla mna najdolezitejsie mat spravne tenisky na behanie
Behanie je lacne vtedy, ked uz ma clovek kupenu kvalitnu obuv a oblecenie, ktore teda nie je z tych najlacnejsich :)
Ale to je normálne, že sa pri behu spotíš. Veď to asi každý, kto poctivo behá.
pokial chce clovek kvalitne oblecenie a obuv tak to rozhodne nie je najlacnejsie
Čo na seba, ak mám príšerne citlivú atopickú pokožku a možem len jemnú bavlnu ? Pri behu sa mi tričko hrozne rýchlo prepotí a má fľaky, ktoré vidí každý kto beží okolo :/ príšerne mi to vadí
Na rozdiel od iných športov je behanie lacné a jednoduché. Behanie je zdarma, behať sa dá v každom počasí a tiež na akomkoľvek mieste. Tiež je jedno, koľko máte rokov a či ste trénovaní, pretože behať môže skrátka každý. Než prvýkrát vybehnete, je dôležité vedieť, čo si obliecť a obuť, aby vás neodradil hneď prvý pokus.