Aké oblečenie zvoliť na beh - 2. časť

Táto diskusia patrí k článku: Aké oblečenie zvoliť na beh - 2. časť
Aké oblečenie zvoliť na beh - 2. časť

Na rozdiel od iných športov je behanie lacné a jednoduché. Behanie je zdarma, behať sa dá v každom počasí a tiež na akomkoľvek mieste. Tiež je jedno, koľko máte rokov a či ste trénovaní, pretože behať môže skrátka každý. Než prvýkrát vybehnete, je dôležité vedieť, čo si obliecť a obuť, aby vás neodradil hneď prvý pokus.

Jovanka

tie české bavlnené tričká čo pohlcujú pot sú celkom fajn…moj muž ich nosí na tenis a stále vyzerá tip top aj po mači bez potu na povrchu

simranka54

zacala som behat v starych teplakoch a tricku, no na teniskach som si dala zalezat. neskor som si kupila aj kvalitnejsie oblecenie, hlavne ked uz bolo chladno

frajtinka

ja behavam v takych obycajnejsich veciach akurat na topanky si potrpim, kedze to je podla mna najdolezitejsie mat spravne tenisky na behanie

Eimi

Behanie je lacne vtedy, ked uz ma clovek kupenu kvalitnu obuv a oblecenie, ktore teda nie je z tych najlacnejsich :)

zuzulienka9

Čo na seba, ak mám príšerne citlivú atopickú pokožku a možem len jemnú bavlnu ? Pri behu sa mi tričko hrozne rýchlo prepotí a má fľaky, ktoré vidí každý kto beží okolo :/ príšerne mi to vadí