Silna bodava bolest - podbrusko az konecnik

Príspevok v téme: Silna bodava bolest - podbrusko az konecnik
bod

Co moze znamenat toto - velka bodava / krcova bolest v podbrusku, vyrazajuca az do vnutra zenskych organov a konecnika? Neda sa pri tej bolesti sadnut (bodne to zospodu), lezat na boku sa da len tak tak ..

Uz som to park krat v minulosti mala, ale skor len take pol minutkove a hned preslo, tak som to mu nevenovala velku pozornost. Teraz to trvalo asi 30 min, bolo mi do placu, potom som si zvladla v nejakej polohe lahnut, kde bola ta bodava bolest miernejsia a zaspala som. Po 7 hodinach je to miernejsie, ale stale si nemozem napr. sadnut priamo, pretoze to dolu zaboli.

Co to moze byt?

Nefritova

Mozno si len nachladnuta. Ja tom mavam cele roky. Prvy den bolestivu menstruaciu, potom klud a okolo ovulacie presne tuto hnusnu bolest. Je to az paralyzujuca bolest a niekedy to rozchodim, niekedy si musim dat nurofen aby som mohla fungovat. Ale nemam to kazdy mesiac, skor len ked prechladnem od noh. Som zdrava, zenske veci mam uplne v poriadku. Podla mna sa zbytocne bojis a necitaj si ziadne katastroficke scenare na nete. Je plny hovadin a negativizmu. Pre klud svojej duse chod teda k lekarovi, ale si myslim, ze to bude len toto.

joleen

Podľa tých priznakov čo tu opisuješ to bude niečo s maternicou vajickami či vajcovodmi. Tak to všetko povedz gynekológovi aby ťa presnejšie vysetril. Asi to bude myom či cysta ale keď máš termín tak sa od neho dozvieš čo to máš. Daj vedieť ako si dopadla držím palce

bod

No je to bolest podbrusko, zenskych oblasti az konecnik, sa to taha v celej tej casti. Napr. brucho ma neboli vobec, vsetko je to len tam dole. Sice je to uz trosku lepsie, ako pred par hodinami. Uz to necitim stale, ani do placu mi nie je od bolesti, len napr. sadnut vzpriamene si nemozem, lebo to bodne, mozem jedine vytocena na bok a opreta, alebo aj pri pohybe to citim.

Mavam bolesti prvy den ms a potom je to uz miernejsie, ale len v poslednej dobe a je pravda ze som ich citila stale intenzivnejsie. Predtym som nikdy nic nepocitovala ani prve dni.

Takze maternica myslis. No zacinam sa bat, ale snad uz vydrzim este 4 dni, lebo potom som objednana uz na gyndu.

joleen

Tak či tak musíš ísť na gynekológiu či bolesti prechádzajú do konečníka či nie. On či ona ta pekne vyšetrí a podľa usg už bude vedieť kde je ten problém. Bolesti vyžarujùce do oblasti konečníka majú bielo spoločne s maternicou

shayleen

Moze ist o všetko napr o cysty, zvrasty v maternici či v brušnej dutine, môže ísť aj o bolestivu ovulaciu, neviem aký máš MS a či máš aj výtok atď. Môže sa jednať O žlčník, apenducitidu, žalúdočné vredy, karcinóm, zápaly... Preto treba ist za lekárom ihneď ako sa príznaky objavia to len iba lekár vie zistiť čo ti je. Držím palce