Moji chalaniská jazdia jeden na odrážadle a druhý na bicykli. Takže si frčíme pekne spolu celá rodina. Dlho sme zháňali pre staršieho kvalitný bicykel, aby sa rýchlo naučil jazdiť. Ak riešite podobný problém, odporúčam značku Woom. To sú asi naj bicykle na našom trhu. Zohnali sme ho na cyklospecialitách
Poznáme športy vhodné pre vašich predškolákov
Naši chalani začali cca v 2 rokoch na odrážadlách, v 4 prešli na bicykle a teraz ich striedajú s kolobežkami. Som rada, že sa hýbu a nesedia v kuse za počitáčmi
pre predškolakov je najlepšie odražadlo a detska kolobežka. Deti sa na tom pekne vyblaznia. Moje mali odražadlo woom a jazdili na nom ako strely
Aj my mame Early Rider, kde si ho pozica ine dieta, nechce pak spat svoj bicykel.
Keď budete vyberat odražadlo alebo bicykel, odporúčam pozriet na cyklospeciality.sk. Majú tam super odlehčené bicykle aj odražadla, čo je pre deti najdoležitejšie, keď je bicyklik lahúčky. Pozrite na zn. Frog alebo Early Rider. Sú to topové bicykle.
Tiež sme kúpili dcére, najprv odrážadlo, ktoré si veľmi oblúbila a neskor kvalitný bicykel. Bicyklovanie je pre dieťa veľmi vhodné ako zdravá zábava aj ako prevencia proti obezite. Na kvalite bicykla však neodporúčam šetriť a mal by sa kupovať v špecializovanej predajni, aby bola vhodná veľkosť a aby bol odlahčený
Všetko, kde sa dieta hýbe a nesedí doma za počítačom. My sme si celá rodina kúpili bicykle a chodíme do lesa na vychádzky :) bicykel je pre deti veľmi zdravý, len treba dbať na správnu veľkosť a na to, aby bol kvalitný a odlahčený, ak sa bude používať často a na dlhšie trasy
Nehýbať sa je škodlivejšie ako byť v pohybe. Sústavnejšia športová aktivita však prináša trvalý efekt iba vtedy, ak je vykonávaná s radosťou a v primeranom objeme.