Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cíti ku mne niečo? Neviem, na čom som...

Príspevok v téme: Cíti ku mne niečo? Neviem, na čom som...
tralala201

Ahojte, 3 mesiace si každý deň píšem s jednym chalanom (25r) , dohodli sme sa ze sa stretneme na jednej akcii pred dvoma mesiacmi a odvtedy sme sa stretli este 3krat. Bolo nam spolu vzdy fajn. Nejak to od prveho stretnutia zacalo medzi nami iskriť, bozky a nežnosti,túlenie sa. Aj ked si píšeme, tak to nie je hocijaké písanie, povedala by som, že sa to trošku podobá tomu, ako ked si dvaja zalúbenci písu... :D oslovenia zlatík, zlato a všetky tie milé veci okolo toho. Ale toto trva uz 3 mesiace a ja neviem na čom som. nejak sa to nevie pohnút dopredu a ja stale rozmyslam, či ku mne nieco citi...Mám ho chut aj viacej spoznať, ale nejako sme zatial ešte vela prilezitosti stretnúť sa nemali. On je trošku taká padavka, obcas akokeby sa bál niečo povedat alebo spraviť, aby som nezareagovala nejako zle. Tak žeby sa aj kvoli tomu bál niečo narovinu napisať a vyjadriť sa že ako je to vlastne medzi nami? nechcem totiž to tlačiť na pílu, a viem aj to, že chlapi neradi prejavuju svoje city, ale čo ak zbytočne s nim travim cas a zbytočne mi na nom zaleží, ak ku mne nic neciti?

hana6598

ahoj,

presne toto som zazila..a nedopadlo to dobre,napisem ti svoju skusenost,ale nechcem tuto pisat..nevies nechat nejaky mail?

tralala201

Díky moc... Pomohol si mi fúúú... ani nevieš ako!!! :)
(p.s. : všimla som si tvoje príspevky aj v iných forach a chválim ;) )
Tak drž mi palce :D snád sa v tom celom nejak vysomárim. čauko zatial :)

ivobrick

Cau no priamo sa ho to nepytaj, spytaj sa ako bolo. Naznak ziarlivosti (ty na neho = nenapadna otazka), (on na teba = idem von s kamoskou) je podla mna sucast balenia.. test alebo ako to nazvat.
Tiez mam kopu kamaratok a siel by som s nimi von a aj by som to vyklopil keby bolo komu :D
Navyse to zbadas hned ak chodi aj za inou.
Doveruj ale preveruj.

tralala201

ivobrick - A ešte jedna otázka, mám sa s nim stretnut tento tyzden... Je odveci sa ho spytat, že ci sa chová iba ku mne tak co sa tyka aj milého pisania a tie oslovovania a to randenie...že či som jediná, ku ktorej sa takto chová abo existuje ešte nejaké dievca, ku ktorej má takyto ,,vztah" ... On mi vie obcas napisat, že ide von s kamaratkou atd... A myslim si, ze celkom má rad damsku spolocnost, ale nenazvala by som ho suknickárom. To asi nie je. Proste je to vhodné sa ho takéto niečo spytať osobne?

ivobrick

V tomto pripade urcite ano. Slova ako rande alebo chces somnou chodit ani ja nepoznam :D Nejake tie vztahy mam uz zasebou aj bez toho..

tralala201

a ty si muž tak by si mi vedel napisať možno sa k tomu vyjadriť... Aj ked nedáva svoje city najavo slovne (je trochu srab, padavka), je možné že mi to naznačuje svojimi činmi alebo to proste chlapi robia normálne.... napr. ked sme spolu tak sa ma dotýka, myslim si ze ma asi velmi rad bozkava :D a naposledy ked sme mali rande ale vlastne ani neviem ci to bolo rande, no proste stretnutie, tak mi kupil moje oblubené vino (vie ze ho pijem a ze mi chuti) , dal mi čokoládu (lebo som si minule so neho tak davnejsie rypla, ked bol v obchode ze ci mi aspon cokoladu kupil a proste si zapamätal), obcas ma vie prekvapiť, že si pamätá niektoré veci, ktoré sme si pisali uz tak davnejsie... a akoby tak ratal so mnou do buducna(?) ak mi povie ze napr, tesi sa ked uvidí tie saty na mne buduce leto alebo mi napisal že na jar sa k nim pojdem pozrieť ako im rozkvitnú kvetiny (sadil teraz cibulky v zahrade, no to je jedno) :D ked je starostlivy ze mu zalezi na tom ci mi je zima, všímavy ak vidi ze ma napr tlaci chrbat a dá mi podusku za chrbat..... :D ...proste ci mam ratat s tym, ze moze sa z toho vyklut nieco viac, ze ci tu to tie spravne signaly a nie tie bežné, pretoze nie som si istá a bojim sa. proste nechcem zbytocne s niecim ratat, ak nema vlastne zaujem o vazny vztah ... a toto neviem ci je podstatne ale uz sme spolu aj stravili noc,spali sme spolu raz, ale odvtedy sa nijak nezmenil, stale je taky super.

ivobrick

Nedivim sa, hlavne ak je nesmely. Pises 3 mesiace 4 stretnutia, treba to zmenit na kazdy tyzden aspon raz, alebo tak ako by si chcela ty a on-kompromis. To by si sa s nim ale mala pobavit medzi styrmi ocami.

Ak si vsak denne pisete cez net, napada ma, ze viac z neho dostanes tam, ja teda neviem ze ako a ci to iste stadium vztahu prejavuje aj ked ste spolu, moze byt ze nie ale to neni taky problem.
Mozno to ty budes musiet cele tahat sama kym sa osmeli.

tralala201

teda som to zle napisala proste som mala chut s nim ist aj dalsi den VON , mala som chut ho objimat... to som mu napisala cez spravu, a on bol zaskoceny pisal tak pekvapene.

tralala201

ivobrick - ja som ho naposledy volala von minuly piatok, teraz by mal byt asi on na rade, či nie? Neviem ako to funguje a nechcem byť nejaká dotieravá. (navyše ked som mu den po tom co sme boli spolu naznacila, ze by som chcela sa objimať atd, tak ostal taky zaskoceny, akoby ani nemal zaujem v ten den, tak som to prestala riesit, som si pomyslela ze asi nechce byt vtedy so mnou alebo co)... Dobre, poviem mu, že by som chcela s nim byť častejšie. Dakujem :)