Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa zoznamit?

Príspevok v téme: Kde sa zoznamit?
pedro17

Ahojte,
je piatok večer a ja sedím sám doma. Nedobrovoľne. Už dlhší čas ma trápi môj život a možno práve vy mi dáte inšpiráciu ako to zmeniť. Trápi ma že nemám priateľku a takmer žiadny sociálny život. Nie vždy to bolo takto, chodieval som často von s partiou, no ako roky plynú, každý si niekoho našiel a trávil čas s ním. Z pravidelných stretnutí sa stali príležitostné a neskôr veľmi občasné. V podstate teraz je situácia taká, že mám síce dosť kamarátov, ale stretneme sa pár krát do roka, lebo viac času nie je. V poslednom čase sa mi stáva, že fakt nie je s kým si vyraziť niekam sa zabaviť. A dostávam sa k druhému problému, že by som si rád našiel partnerku. Ale tým že nemám príležitosti tak sa mi to nedarí. Mám zamestnanie v ktorom som od rána do večera zatvorený v kancelárií v mužskom kolektíve, takže ani príležitosť s niekým sa zoznámiť v práci nemám. Som aj introvert čo celú situáciu sťažuje. Skúšal som sa zoznamovať tak náhodne buď v obchode, na ulici, na pošte prostredníctvom malých konverzácií sa prihovoriť k slečne čo mi bola sympatická ale ako si to nefungovalo. Cítil som sa hrozne nervózne pritom a uberalo mi to veľa energie. Úplne najlepšie som sa cítil, keď sme boli ako partia niekde vonku, vtedy som sa cítil uvoľnene a v skupine som ľahšie nadväzoval ten počiatočný kontakt. Myslím, že keď s nejakou slečnou oťukám, tak nemám problém byť s ňou aj osamote a rozvíjať ten vzťah. Ide mi hlavne o prekonanie toho prvotného kontaktu. Premýšľal som aj nad nejakou aktivitou, pri ktorej by som sa cítil aj uvolnene a mohol sa s niekým spoznať. Niečo čo by ma aj bavilo, jazykové kurzy, skupinové cvičenia. Skúšal som aj internetové zoznamky, ale cítil som sa ako odpad ktorý nie je hodný existencie na tomto svete. Nikdy som nemal problém so sebavedomím, no asi práve internetové zoznamky mi ho naštrbili. Konkrétne som skúšal pokec a badoo, neviem či je ešte niečo iné čo by na Slovensku fungovalo. Na týchto zoznamkách som sa zoznámil s pár dievčatami, ale drvivá väčšina ani neodpíše. Vtedy som si fakt začal klásť otázku, čo so mnou nie je v poriadku. A myslím si, že profil mám aj zaujímavý, aj fotky normálne. Po pravde chodiť na diskotéky ma nebaví a myslím si, že také normálne dievča na život tam ani nestretnem. Neviem kde hľadať, nezoznámil som sa s nikým novým už niekoľko mesiacov a cítim, že je najvyšší čas to zmeniť lebo ma to zožiera. Čo by ste mi poradili?

wogyy0

Presne ako tu pisu ja som sa tiez vzdy zoznamila s frajermi nie vtedy ked som sa citila velmi sama a smutne ale vtedy ked som sa zacala venovat vlastnemu zivotu naplno a troska som nato pozabudla :) najhorsie je sa v tom utapat a zozierat sa vtedy to cloveka este viac trapi aj ked viem ze je to velmi tazke ale neboj sa to co si zelas sa v tvojom zivote vzdy objavi viem to :) ved staci sa spytat akeho cloveka ludia chcu vedla seba? urcite toho kto je spokojny stastny rad sa smeje je sam sebou :) preto v case zufalstva nikoho nespozname ludia to proste citia

pedro17

ivobrick, hoď čokolvek čo tebe pomohlo. Ja som videl aj tvoje iné príspevky a vidím na tebe že ti to ide. Ten tvoj mindset sa mi páči.

V podstate to čo hovoríš, že sa mám venovať tomu čo ma baví atď. tak to všetko aj robím, snažím sa nebyť taký navonok zdeptaný z toho že nemám úspechy u žien a že som sa dostal do tejto situácie.

Ako myslíš čo na ľudí platí a čo nie? Vieš ja si rád uťahujem z druhých pokiaľ ten druhý chápe môj humor. V tomto sa zhodneme. Jak si sa vlastne ty vymotal z toho keď vravíš že som na tom ako ty pred dvoma rokmi. Lebo teraz pôsobíš tak vyrovnane.

Ako som písal, tak skúšal som istý čas oslovovať ženy aj na ulici, využívať také situačné zoznámenia. A stalo sa mi niečo podobné ako ty hovoríš. Baba v nákupnom centre predávala telové krémy a oslovila ma. Veľmi sa mi páčila, bola fakt môj typ a pripomínala mi jednu bývalu. Najskôr som si zobral vzorku čo mi pchala do rúk, ale potom ma niečo napadlo tak som vrátil. Povedal som jej, že keď už mi dala vzorku, že by som jej rád prišiel povedať či som sa z nej nevyhádzal. Povedala mi že je tu celý víkend že sa môžem zastaviť, na čo som jej povedal aby mi dala radšej číslo. A povedala že nemôže dávať v práci čísla, bla bla bla, a nakoniec povedala že má priateľa.

Akože viem, že takých situácií je veľa čo sa dá využiť, len za ten čas čo som to skúšal tak žiadny úspech z toho nebol.

Keď sa opýtam kohokoľvek z ľudí čo spolu chodia že ako sa spoznali tak drvivá väčšina odpovedí je - v škole, v práci, kamarát/kamarátka nás zoznámili, diskotéka, občas niekto internet. To fakt inak nejde?

Hoď mi ten YT channel, anglicky viem v pohode.

samy7451

aj ja som mala v živote presne také obdobie ako popisuješ na začiatku len s tým rozdielom že sa namňa doslova vykašlali priatelia pre ktorých som tu vždy bola a vždy som im pomohla..velmi ma to bolelo a nič sa mi nechcelo bola som znechutená zo sveta...až som jedno ráno vstala a začala na svojom živote opravovať to čo bolo treba začala som sa zdokonaľovať... odišla som do zahraničia zarobiť si splniť si sny... a ked som sa po čase vrátila tak zrazu ma každý poznal a začali sa ozývať.. vtedy som si uvedomila akú veľmi zlú mentalitu majú slováci a aký sme česť výnimkám ale naši ľudia sú priatelia iba vtedy ak sa ti darí akonáhle máš problém ty utečú..na druhej strane som si uvedomila kto je priateľ a kto nie... ak sa chceš zoznámiť s babou určite prvá rada znie-netlač nesúr bud trpezlivý pretože ľudia vycítia tvoje zúfalstvo a to že to nasilu chceš.. správne ako ti písali zameraj sa na svoj život na seba a hlavne sa nevzdávaj pri zoznamovaní ja ked som sa zamerala na zdokonalenie vlastného života mojá láska prišla ako blesk z jasného neba úplne neočakávane vôbec som netušila že niekoho spoznám... :) ja si aj tak myslím že koho máš spoznať toho aj spoznáš či chceš alebo nie tak to vždy príde

ivobrick

Ako zacat? Jednoducho. Bud spokojny sam so sebou, vylepsi co sa vylepsit da. Venuj sa tomu co ta bavi, fakt bavi, nie to co je "in". Mas pracu, prva pozitivna vec, aj tam su ludia tzn. aj tam mas kontakty tak ich rozvijaj.

Ty si taky isty pripad ako ja pred dvomi rokmi, je s teba citit zufalstvo a to neni dobre. Musis najskvor najst sam seba, nehladiet na ludi - to co si o tebe myslia, nosit dobru naladu tam alebo tym ludom ktorych/ktori ta maju radi/ty mas rad. Potom zistit co na ludi plati a co nie.
Mensie prekrutenie pravdy tiez nezaskodi, rozpravat tak, aby nebolo mozne ta odbit je tiez len prinos, vynajst sa v necakanej situacii tiez..

Dam ti priklad;
Vidis dakde v obchode babu co predava parfemy, oslovi ta a blaboce si to svoje naucene - co spravis ty?

No ja by som sa jej dival drzo do oci a odhora dole a nazad, spytal sa na meno a odkial je, pozrel na ruky ci nema obrucku. Keby zapotila ze mi to da na ruku poviem jej ze nech si to da ona a ja ju ovoniam :D Prvy nepaci, druhy paci. A ak to chce predat tak rovno aj s nou, teda poviem ze sa ponahlam, ale nech mi da cislo ze uvidime, ale svoje cislo :D Napadla by ta takato "kravina" v tvojej momentalnej situacii? Ja viem ze nie.
Pointa je v tom, ze ta moze odbit - a to ta nesmie skolit, do tejto fazy je nesmierne tazke sa dostat. Ale je to vyhodne, lebo za dalsim rohom moze cakat na teba tvoja buduca manzelka.

Mozem hodit YT channel, ako skaredy (naschval) typek bali baby, su tam dobre rady, hlavne je to realita. Ak vies po anglicky.

pedro17

Zatiaľ ste mi povedali iba to, že zoznamky nie sú dobré. Ja viem o tom, ale bolo to vždy lepšie ako neriešiť vôbec nič. Psa nemám, aj keď už som rozmýšľal nad tým, že si kúpim nejakú rozkošnú rasu, ktorá pomaly rastie na tento účel.
Ja fakt neviem kde a ako začať a som z toho nešťastný. Tu je môj email, napíšte mi peter.druza@gmail.com

Libertz

pedro17: Este som ani moc nezacal, resp. nezacal po novom. Clovek sa na tychto forach dozvie vselijake zaujmave informacie tak je zas o neco mudrejsi. Ja som sem dosiel pred par dnami a hodil som sem temu, s celkom podobnym nazvom ako mas ty. Ked chces daj mi na seba nejaky kontakt mozme pokecat o tom.

doba

Ako písali niektorí ľudia podo mnou, pokec je veľmi zlá stránka na nadviazanie vážneho a seriózneho kontaktu, na ktorom bude niečo pevne stáť, v minulosti bol pokec fajn, mám skúsenosť, ale teraz je to mizivé číslo, kde môžeš nájsť fajn ženu, nie je vylúčené, že ju práve ty nájdeš, ale podľa mňa šanca je malá, na zoznamke sú staré inzeráty niekoľko mesiacov a celkovo internet podľa mňa nie je úplne najlepší, aj keď je to pohodlné pre človeka, že nemusí vyliezť z bytu a môže si dohodnúť stretko, ale radšej by som žil realitu a nejako na sebe pracoval lebo toto nie je podľa mňa riešenie, internetové spoznávanie.

Ja to zhrniem, moja skúsenosť zoznamovania cez internet všeobecne je nie dobrá, aj keď som pár fajn ženských našiel, ktoré sa ako ukázalo, sú ďaleko a nič nebolo.

Anonym74629

pedro, naozaj sa fakt vykašli na pokec a podobne blbosti je to odpad, prinajhoršom by som zvolila tu zoznamku. Je veľa miest, kde môžeš spoznať novych ľudi. Je to tu nadlho pisať ti o tom čo keby si hodil kontakt?

ivobrick

Ono, pre vas oboch.. ani azet neni zly. Frajerka sa tam najst da, mam kamarata co si tam nasiel zenu, maju teraz male dieta. Nakoniec ja som odtial tiez mal znamost.. (2roky cca). Treba hladat, skusat.

Akoze to nechodite do obchodu napriklad? Alebo psa nemate? A s nim niekam? (park, ihrisko..). Pohladat aspon potencionalne obete?

Navyse ked si povies ze musim si niekoho najst tak to je zle lebo to z vas ide.. ony to citia :D Ty vidis svoju "buducu" ako jebaci nastroj najskvor - to je normalne, az potom spoznas aka je. Ony vidia opacne, podla mna.
Ale zalezi aj na velmi vela dalsich veci. Ak chcete rozpisem.

hnkh

Na tieto socialne siete sa vykasli, a neber ich vazne. Tam je normalne, ze ti odpise len 1 z 10 zien,,, pri lepsom 1 z 5,, tam je to o obrovskom vybere, a len ciste predsudky. Prevazne uz aj to ze si sa vobec nejakej ozval, tak si ona moze len pomysliet, zas dalsi, uz dvadsiaty dnes trapny co ma chce zbalit... takze z toho si nic nerob. Ale pred nedavnom som si vsimol, ze stale existuju inzeraty na zoznamenie. Uz ked si v tejto lahkozoznamovacej sa dobe, da dievca namahu, na napisanie inzeratu, tak to uz musi mysliet uprimne a vazne. Ja uz pojdem toutocestou, ked sa vratim coskoro zo zahranicia, budem kontaktovat tieto slecny. Aby si nasiel vhodne dievca cez pok.c, musel by si mat velke stastie. A na take sa mi uz nechce spoliehat.