uz ma nebavi tento zivot, nechcem ho zit, mozem ho aj darovat alebo vymenit za cosi ine ak by bol zaujem, ale upozornujem ze je zavadny, nevhodny pre citlive povahy a nesplna ziadne bezpecnostne normy. v podstate by ho nikto nemal pouzivat, pretoze hrozi ublizenie, zmrzacenie aj smrt.
Je v SR nejaka klinika kde ma tejto zavaznej choroby zbavia? Preferujem bezbolestnu a rychlu liecbu, idealne jednodnova hospitalizacia, mydlo, uterak aj rakvu si mozem doniest z domu
Kde robia v SR eutanaziu?
zuzova, este ze si tak hlupa, ze si ani nedokazes svoju hlupost uvedomit, inak by si sa odbachla uz v 15tich;) tvoja namyslena tupost si ani len nedokaze pripustit ze veci su ine nez ako sa javia v tvojej tupej hlave, ako aj co tu tak sebavedomo splietas s tym mam56.. blahoslaveni chudobni duchom
dokaz nebude,lebo na to nas mozog asi nestaci.jedinym dokazom je asi to,ze o tom premyslame a nezijeme naozaj len pudovo.a mozno nejake tie male zazraky,ktore sa obcas nedaju vysvetlit..
filip to mas z ktorej rozpravky? ludia ved budte uz trochu sudni ak ste dospeli
Samovražda má tu jednu nevýhodu, že hneď po nej zistíš, že žiješ ďalej a že zem je perfektné miesto, kde sa dá spoznávať dobro a zlo, láska a nenávisť a kde si človek môže vybrať, čo z toho chce žiť...a že sa tam už nemôžeš vrátiť.
len mne nestaci verit a opijat sa rozkom ze to tak je, potrebujem dokaz. a ten bohuzial chyba a nic ani len nenasvedcuje ze by existovat mohol.
neviem co/kto je "mam56", ale ak ta nejakym sposobom poburuje to o com tu pisem, tak tuto temu jednoducho neotvaraj, dakujem za pochopenie
mozno to cele ma vyssi zmysel,len je to nad nas pochop..treba verit a obklopovat sa tymi sebeckymi vecami,co nas drzia..mne trebars pomaha hudba, umenie a cestovanie verit,ze je tam nieco viac ako len pudy
lenze ja som zdravy, dokazem sa ovladat, ucit, zlepsovat, vnimat a chapat realitu, aj dosiahnut vsetko co pre svoj bezny zivot potrebujem. problem je ze ma to v lepsom pripade nebavi, v horsom je mi to uplne proti srsti, pretoze to objektivne nema ziadny vyznam, ziadny vyssi ciel, ziadne vyssie dobro, ktore by ospravedlnilo vsetky tie spinavosti s ktorymi sa v tomto svete musime potykat. robim to vsetko len pre svoj plny bachor, tak ako kazde ine zviera, pretoze ine nez sebecke moznosti sebarealizacie v tomto svete ani nie su k dispozicii, aj keby som robil zdanlivo akokolvek humanitarnu cinnost, je to vzdy len klamstvo ktore v skutocnosti produkuje len stale vacsie zlo. a tento fakt, tento princip sa da aj exaktne matematicky dokazat. proste ci uz to ludia nevidia pretoze nemaju dispozicie na to aby si to uvedomili alebo to cielavedome ignoruju pretoze im vyhovuje ich egoisticky bezvyznamny zivot, zijeme vo svete ktory funguje na zaklade nasilnych sebeckych zistnych bezohladnych pravidiel, ktorymi je ovladany kazdy jedinec a cela priroda ktora je uplne slepa, nema ziadny ciel ani zmysel, proste len je a kategorie ako dobro ci moralka nie su v jej definicii zahrnute, pre prirodu to su nezname irelevantne pojmy, co implikuje ze vsetko to nasilie je zbytocne a nezmyselne. a to ze tieto skutocnosti niekto vidi predsa nemoze znamenat ze je blazon, to je ako povedat, ze blazon je ten, kto medzi hluchymi pocuje zvuk a tony.
co sa tyka samovrazdy to samozrejme je riesenie a vyzera to tak, ze aj naozaj jedine, len clovek stale nejak dufa ze cosi pride a ukaze mu, ze to nie je vsetko tak ploche, ze sa zjavi boh a ukaze mu preco sa to vsetko deje, co sa tym sleduje, na co je to vsetko dobre.. samozrejme je to iracionalne ale tak nie som stroj, preto ta dilema
Mne hovoria: "Nerozmyslaj nad tym, Ignoruj to aj tak to nezmenís"
Ak sa ti to vážne nepáči tak ze to nezvladas, jediná moznost je vazne ta samovrazda.
Psycholog ti nepomoze, da ti lieky vypocuje ta, lieky ti na chvílu zlepsia naladu, aj keby si ich bral stale a mal stále dobru náladu pocítaj vedlajsie ucinky.
Pri takychto psych.problemoch rádia vždy vyriešiť si to sám, ale kedže ty máš taký problem globálny ktory sam nedokazes vyriesit, a ostatny sa rdsej prisposobija nez by nieco riesili.
Tak jedine riesenie ak sa to tak da nazvat zostava ta samovrazda.