Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedostatok charizmy

Príspevok v téme: Nedostatok charizmy
mato456

V poslednom období som si začal uvedomovať jeden problém ktorý sa týka vzťahov so ženami a to že nedokážem vybudovať fyzickú príťažlivosť. Stretávam sa viac menej náhodne a stále mám pocit že tie stretnutia sú stereotyp s rovnakým koncom - friendzone. Snažím spraviť čo najlepší dojem, dbám o zovňajšok, som gentlemen, bavím ju, ale vždy tam chýba istá príťažlivosť aby sa to posunulo niekde ďalej. Myslím si, že už som vo veku kedy by sa patrilo mať dlhodobý vzťah alebo aj rodinu, no popravde mne sa nepodarilo mať ešte ani vzťah a sexuálnych skúseností tiež nemám priveľa. Myslím si že patrím skôr do kategórie tých krajších chlapov, no jednoducho chýba mi akási charizma, ktorá by tie baby pobláznila. Mám za sebou už veľa schôdzok, netvrdím že všetky skončili zle ale väčšina ano. Poznám chlapov ktorí takéto niečo vôbec neriešia a ide im to prirodzene. Prečo som ja v tom taký ľavý, dá sa niečo také vôbec naučiť alebo získať a mať väčší úspech u opačného pohlavia?

varieté

*každá žena vidí rada snahu, tak som to myslela. On síce neskôr tvrdil, že mal záujem, ale nebolo to vidno a chýbalo to tam, preto skončil tiež len ako kamarát...

varieté

Mám aj skúsenosť s podobným prípadom, ako si ty, a tam bol problém v tom, že neprejavoval dostatok záujmu, aktivity... Vlastne on to neposúval ďalej, nesnažil sa. To každá žena rada vidí od chlapa.

varieté

Odkedy som zažila vzťah so všetkým, čo k tomu patrí, odvtedy viem, že všetko, v čom som bola neúspešná ohľadom vzťahov v minulosti, by som dnes po skúsenostiach spravila úplne inak a úspešná by som bola. Toto ti nikto nevysvetlí, to musíš zažiť.

Možno si málo spontánny, bláznivý alebo neprejavuješ dostatok mužského záujmu... Nie si hanblivý alebo utiahnutý?

A inak aký je to vek na dlhodobý vzťah alebo rodinu?

poradcaradca

a ako u teba prebieha rande s babou? Co robis? Ako vedies dialog? Ak mas rande aj fyzicky kontaktujes babu? Myslim chytis ju za ruku, objimes okolo pliec bokov? Alebo sa len rozpravas? A co pusa na rozlucku?
Mozno je chyba v tom ze ty sa chces len rozpravat a dievca caka nieco viac a kedze nevidi aktivitu u teba tak si tiez mysli ze nemas onu zaujem a chces sa len kamaratit.Mozno robis problem v dialogu ze vedies take rozhovory nezavazne, neutralne a potom to nikam nevedie. Co ty nato?
www.youtube.com ;)

mato456

Ja si nemyslím, že až tak veľmi na to tlačím že by mi to práve kvôli tomu nevychádzalo. Chapem, že niekto tu charizmu má danú ale poznám veľa mužov, že nie vždy boli takí úspešní ako sú dnes vo vzťahoch so ženami a pritom si nedali transplantovať tvár a ich postava sa tiež radikálne nezmenila, tak čo je to potom? Premýšľal som aj nad tým ako to súvisi so sexuálnymi skúsenosťami, pretože ako som spomínal tak nemám ich až tak veľa. Nie že by som nemal príležitosti, ale neviem sa donútiť mať sex s niekym koho nemilujem. Naivne som si myslel, že keď nebudem taký nadržaný z predstavy na sex hneď ako spoznám novú ženu, že mi to pôjde celé lahšie a že aj ona ocení že nie som ku***ník ako mnohí chlapi ale teraz mám fakt pocit že toto hrá celé proti mne. Že neviem v sebe zapáliť nejaké sexuálne vyžarovanie a všetky ženy rozhovor so mnou berú ako rozhovor s kamarátom a tak aj skončím. Ak by som vedel, že ak nazbieram nejaké sexuálne skúsenosti, že sa to prejaví aj na tom čo vyžarujem, tak by som šiel do toho. Inak je to pre mňa začarovaný kruh, chcel by som sex s niekým koho ľúbim ale nikoho takého nemám.

A k tomu oblečeniu, viem aký som tip ale kto mi má poradiť či to ako sa obliekam je to najlepšie čo može byť a či nie je niečo lepšie čo by ako ty vravíš potrhlo moju osobnosť? V tom čo nosím oblečené sa cítim väčšinou OK a nijako ma to neobmedzuje.

adr1a

Cau Mato. Nic neries a nesil. Lebo ked clovek velmi chce a tlaci sili, just to vtedy nevychadza. Vacsinou je ta charizma fluidum dane. Ze to proste niekto ma a ani prstom pohnut nemusi. No da sa to aj "naucit". Bud dobrym pozorovatelom. Kludne si pozri dake filmy a inspiruj sa. Sleduj obkukaj si tych muzov, ich pohyby mimiku gesta usmevy pohlady ai. Neopic sa vsak po nich. Nehraj sa na nikoho kym nie si. Bud sam sebou, bud autenticky. Len sa proste nimi inspiruj. Potom je dolezity aj celkovy tvoj image. Vies vobec co ti pristane? Aky si typ? Aky uces oblecenie styl obuv doplnky vona ai by podtrhli tvoju osobnost a charizmu? No zaroven to musis byt TY. Lebo ak sa v niecom nebudes citit OK, ak budes mat aj vyzor tip-top a pritom vnutorne budes "na sračky", nebudes s tym stotozneny tak to bude citit vidiet, bude to proste pruser. Ty musis byt jedno co sa tyka zovnajsku vyzoru a tvojho JA. Je toho este vela no aspon nieco som ti