Moze byt citlivy clovek zaroven "hajzlom"?

lisabon

Sociopat som pouzil ako prehnane slovo len pre predstavu... Skor som narazal na to ci clovek, ktory posobi jemne, vie prejavit city a nema hrosiu kozu, vie byt zaroven bezohladnym a chladnokrvnym.

jeleň

Este je moznost ze sociopat hraje pred druhymi citliveho. Ale je to prilis komplikovane a pestre nez aby sa to dalo nejak zjednodusit. Aj slusneho cloveka mozu dohnat okolnosti k tomu ze spravi cin ktory by inak nespravil. Alebo upresni tu situaciu

daniuska

aj ja si myslim, ze ked je niekto raz slusny, dobry, jemny, empaticky clovek, nemoze z neho za istych okolnosti byt naraz sociopaticky hajzel...jedine, ze ma schyzofreniu, ale inac je ta jemnost, dobrota len pretvarka, ktorou nieco sleduje.

Mesačný princ

Citlivosť je v dnešnej dobe považovaná skôr za niečo menejcenné a choré. Niečo s čím neprerazí človek v živote a o dobráctve ani nehovorím...Takže ono sa na to treba pozrieť z pohľadu toho niekoho...Čo ak tomu človeku ľudia ublížili natoľko, že na nich zanevrel a mstí sa?
Možno nevedomky ale aj toto je dosť možné. život v nás zanecháva stopy a formuje našu osobnosť

Mesačný princ

Nie, ak je naozaj taký, tak nie a nedokáže sa ani zmeniť.

Ale ak to len predstiera tak určite :D

a za tým ,,NIE,, si stojím